lauantai 15. syyskuuta 2012

Kokonainen postaus turhamaisuuden ilottelua

Kun nyt kenkien makuun päästiin...

Kuvapostaus viime kesältä kun Miukkarit saapuivat kotiin, höystettynä suutarin jälkeisillä tunnelmilla.
Tarvinneeko sanoa, että pinkin ja kaiken kauniin rakastajana olin jo tässä vaiheessa haltioissani :)


Ja nuo ihanat kenkäpussit :)


Nämä mustat kiiltonahkaiset Miu Miun peruskorkkarit kahdeksan sentin korolla ovat olleet oikeinkin mainio ostos, mutta suutarillehan ne kannatti viedä jo ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kuvissa näkyy kantapäiden takana mustat suutarin liimaamat palat, joilla saa kenkien kokoa hieman pienennettyä. Minijaloilleni ehdottomat.


Alunperin koko pohja oli tuota kaunista nudea, mutta vaihdatin samalla pohjat suutarilla pitävämpään ja näin ollen lisäsin kenkien käyttöikää ja käyttömukavuutta huomattavasti, sillä beige nahkapohja oli todella liukas.Mielestäni suutarin tekemät parannukset eivät vaikuttaneet kenkien ulkonäköön ja 40 euron lisäpanostus toi toivottavasti kengille useita lisäkäyttökertoja.


Kengistä näkyvät osittain varpaat. Mielestäni sellaiset kengät ovat hyvin kauniit, jalkani taasen eivät ole kovin kuvaukselliset :)


Kunhan näitä kenkiä on käytetty edes alkuun voisin harkita sijoittavani mattanahkaisiin peruskorkkareihin, joista eivät varpaat pilkottaisi tai ikuisuushimotuksiini Louboutinin peep toeihin. Nehän olisivat näihin verrattuna täysin erilaiset ja varmasti hyvin tarpeelliset :)

Nyt omenapiirakka uunista ja päiväkahvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti