tiistai 11. syyskuuta 2012

Lemppariasusteita

Esittelen tänään lempikenkäni ja -laukkuni. Nämä ovat kauniit, käytännölliset ja myös tunnearvoltaan tärkeät muistuttaen jostain saavutuksesta.


Miu Miun hyvin perusmalliset kiiltonahkakorkkarit 8 sentin korolla. Nämä ei tokikaan ole jokapäiväisessä tai edes viikottaisessa käytössä, mutta pidän näissä siitä, että ne käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Ostin nämä menneenä kesänä saatuani gradustipendin, josta päätin osan tuhlata tylysti itseeni ennen kuin koko stipendi kuluisi ruokakauppaan.
Ennen käyttöönottoa käytin nämä suutarilla, josta tulossa postausta myöhemmin.


Longchampin Roseau oli ensimmäinen "merkkilaukku" johon iskin silmäni. Haaveilin siitä kauan, sillä opintotuella ei juuri laukkuja tai muutakaan ostella. Kuitenkin päätin, että ostan tämän heti kun ensimmäisen tutkintoni tutkintotodistus putoaa postiluukusta. Vuodenvaihteessa 2010-2011 sitä hetkeä odotettiin kuin kuuta nousevaa :)
Laukku on kaunis, tilava ja hyvä kantaa. Lisäksi tämäkin sopii mielestäni moneen tilanteeseen ja tilaisuuteen.

Pikkuhiljaa olen taas tilanteessa, jossa voin alkaa miettiä millä palkitsisin itseni tästä seuraavasta tutkinnosta. Luulen että kallistun tälläerää Mulberryn puoleen, mutta sitä satsausta joutunee odottamaan lähes jouluun ja veronpalautuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti