lauantai 22. syyskuuta 2012

Lisää lempparikenkiä

Kävelin eilen kaupasta kotiin ja silmiini sattui R-kioskin a-standi, jossa mainostettiin Stratos-patukoita. Otin heti tiukan käännöksen vasempaan ja hain päiväkahviseurakseni luftbublorsuklaata. Kyllä sitä olikin taas odotettu Maraboun vastaavan poistuttua markkinoilta vuosia sitten. Eihän se tosin niin hyvää ollut kuin lapsena :)

Tämän pienen aasinsillan kautta esittelen lisää lemppareitani.

Jo asukuvissakin vilahtaneet balleriinat ostin muutamalla hassulla eurolla Kiinan reissullani Guangzhousta. Ostin muutamat erilaiset, mutta muut olivat liian isoja, joten olen antanut ne eteenpäin. Nämä olivat ne joihin ensimmäisenä iskin silmäni ja ne ovat olleet siitä asti yhdet lempikenkäni, olisi pitänyt ostaa vielä useammat.

Olen maininnut omistavani minijalat ja sen voi havaita myös näistä kengistä. Kantapäissä näkyvä vaaleampi osa on samanlainen kuin Miu Miun korkkareissani oleva kantasuoja. Niitä saa myös silikonisina, joita voi vaihtaa kengästä toiseen, mutta se on lähinnä uusia kenkiä/hiertymistä varten. Näitä liimattavia kankaisia suutari suosittelee, jos kenkä on pikkuisen liian iso tai jos kengän kantaosa on muotoiltu niin, että oma jalka pyrkii siitä nousemaan. Lisäksi minulla on noissa kengissä ohut pohjallinen, alkuperäinen sisäpohja on samaa kuosia kuin päälliskangas.Saattaa olla (;P) että hifistelen hieman liikaa kenkieni kanssa, jos kengän pohjalliset maksavat enemmän kuin itse kengät. Mutta minulle on tärkeää, että kengät istuvat jalkaani kuin hansikas :D ja että niillä voi kävellä tai mahdollisesti juosta koko päivän ongelmitta. Lisäksi toivon, että hyvällä huolenpidolla kaikki kenkäni kestävät vuosia. Vielä pitäisi opetella plankkaamaan kenkiä säännöllisesti. Se ei onneksi ole näiden kesäkenkien ongelma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti