maanantai 17. syyskuuta 2012

Pöperöpostaus

Pyrin syömään hyvin terveellisesti. Lempiruokiani ovat kaurapuuro ja pinaattikeitto. Pyrin lisäksi syömään luomua ja lähiruokaa ja välttelen lihaa ja valkoisia jauhoja, riisiä, perunaa ym.


Aina se ei silti onnistu. Nimimerkillä kaksi omenapiirakkaa viikonsisään leiponut. Sokeri on minulle aika iso ongelma ja voisin elää karkilla helposti viikkoja. Kesän olin karkkilakossa ja se onnistui yli odotusten, kun jälkimmäinen omenapiirakka on tuhottu kaapista aion yrittää uudelleen.


Kahvilakkoilen myös muutaman kerran vuodessa, sillä joisin kahvia litroittain, jollen hiukan hillitsisi itseäni. En kuitenkaan usko mihinkään totaalikieltäytymiseen ja ravintoloissa syöminen rauhassa ystävien kanssa on minulle tärkeää.


Joskus pitää myös hemmotella itseään, kuten kuvituskuvatkin kertovat. Karkki- ja kahvilakkojen sijaan voisin pyrkiä pysymään kokoajan edes jonkin verran ruodussa (edelleen 2 omenapiirakkaa viikossa leiponut, enkä edes välitä leivonnaisista :D ), sillä lakoissa on alku- ja päätepiste, jota ennen ja jonka jälkeen sitä ahtaa itsensä täyteen kiellettyä herkkua, vain siksi koska kohta sitä ei sitten kuukauteen edes ajatella.

Jos ja kun taas tästä ryhdistäydyn olisi pyrkimyksenä syödä järkevämmin ja terveellisemmin marjoja ja vihanneksia ja kalaa ja taas välttää punaista lihaa ja prosessoitua ruokaa sekä vaaleaa viljaa ja sokeria. Luulen ettei kyseinen ruokavalio tekisi haittaa kenellekään, mutta katsotaan miten käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti