perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksypopot

Havahduin tässä siihen, että ollaan syyskuun puolivälissä ja minulla on edelleen päivittäisessä käytössä kangasballeriinat, osin siksi että on ollut ihanan lämmintä ja toisaalta siksi, että syyskengät ovat hävyttömän huonosti edustettuna kenkäkaapissani.

Toisaalta... Olen myynyt kesän aikana niin monet kengät eteenpäin, ettei siellä ole oikein edustavaa otosta minkään kauden kengistä.

Halusin mustat nahkanilkkurit pienellä korolla, mutta toisaalta halusin myös vartta ja jotain muuta kun perusnilkkurit ja toisaalta halusin myös rennommat maiharityyppiset kengät (joista tosin edelliset myin kesällä liian vähäisen käytön vuoksi pois).

Sovitin useat nilkkurit ja olin jo luopua toivosta, syyskengät on vaikeita ja uskomattoman kalliita. Näihin sitten loppujen lopuksi päädyin ihan sattumalta. Hinta oli varsin edullinen (noin 60e) joka ikävä kyllä johtuu siitä että kengät eivät ole nahkaa. Ja varretkin ovat liian pitkät alkuperäiseen suunnitelmaan nähden :D Mutta ne huusivat nimeäni ja pidän niiden Maija Poppas-henkisestä olemuksesta.
Muihin samantyyppisiin sovittamiini verrattuna iso plussa pitävänoloisesta pohjasta ja sivuvetoketjusta, ettei aina tarvitse olla availemassa nauhoja.

Nyt saa syksy tulla ja kenkäkaapissa on vielä tilaa niille täydellisille nahkanilkkureille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti