maanantai 24. syyskuuta 2012

Valmis!

Tulihan se gradu korjattua. Eilen ei kyllä jumppaamisesta ollut puhettakaan, mutta sain silti urakan päätteeksi siivottua ja nyt täällä kotonakin taas kelpaa asua :)

Kelitkin ovat olleet vähän mitä sattuu, mutta mulle paistaa nyt aurinko. Okei mulla kyllä pyrkii paistamaan aurinko aina, mutta varsinkin tänään se paistaa! Muutama pieni esseenpoikanen vielä valmiiksi ja sitten olisi kaikki tältäerää taputeltu. Jokohan sinne samppanjaostoksillekin ennättäisi :)

Eilen herkuttelin pastalla ja sukulakuilla, kiva kun pitkä aherrus on vihdoin pulkassa. Kuvana, melkein aiheen vierestä, otos "muistikehyksistäni".


Kyseessä siis Ikean peruskehykset, tietenkin pinkkinä. Yo-liikunnan aikataulut ja liikuntasetelit vakiona. Nyt siinä on lisäksi hintalappu yhdestä topista, en vielä raaskinut heittää noin kivan väristä pois. Muistilapuissa asioita joita pitäisi muistaa ja kirjoja joita lukea.

Vasemman yläkulman lainauksen repäisin City tai Metropoli -lehdestä muutama vuosi sitten, sopivasti edellisen valmistumisen kynnyksellä. Se selittää paljon ajatusmaailmaani, vaikken vähättele tutkintojani millään muodoin. Uusin lainaus on Nyt -liitteessä olleesta Saunalahden mainoksesta. Naurahdin mainosta ääneen, joten se sai kunnian piristää minua hiukan pidempäänkin. Kaikkea ei aina kannata ottaa niin vakavasti :)

Ihan parasta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti