tiistai 2. lokakuuta 2012

Melkein Venäjällä

Muttei ihan. Kävin jokin aika sitten kurkkaamassa Ville Haapasalon kipparoiman BOC Brand Outlet Centerin Vaalimaalla. Linkki vie Facebookiin, sillä liikeen nettisivut on aika onnettomat, toivottavasti tilanne muuttuu.

Olin ihan positiivisesti yllättynyt, kalliin kaviaarin ja muiden venäläisten houkuttelutuotteiden lisäksi sieltä löytyi ostettavaa ihan meille tavallisemmillekin taapertajille. Myynnissä oli muun muassa Crocsin kenkiä ja David Collectionin urheiluvaatteita hyvin normaaliin hintaan ja lapsille Reimaa, johon en tutustunut. Lisäksi liikkeessä oli Jutta Gustafsberiltä tuttuja Sunny's vaatteita aika suolaisin hinnoin, vähän Liu Jo:ta ja Calvin Kleiniä.

Erityisesti minua ihastutti suurehko valkoima Tigin tuotteita alle kympillä! Lisäksi löysin erään toisen hiusjutun, jota olen yli vuoden metsästänyt. Guessin valikoima oli laaja ja alennukset reippaita, tosin kuin monen muun brändin kohdalla. Keittiötarvikkeista olisin kantanut kotiin melkein jokaisen.

Kaikenkaikkeaan kannatti ajaa melkein Venäjälle (haha, niille joille Kymenlaakso on epämääräinen käsite: se matka ei ole pitkä rajalle). Olin oikein positiivisesti yllättynyt ja vaikka nyt ehkä tuotteita oli vielä rajoitetusti, jäi fiilis liikkeen mahdollisuuksien osalta sellaiseksi, että sinne tulee varmasti ajettua pian uudelleen! Erityisplussa hurjasti hoikentavista peileistä :D

Tein muutamia erinomaisia ostoja, säästän niiden vilautuksen toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti