perjantai 12. lokakuuta 2012

Ostoksia

Vihdoin ja viimein niitä luvattuja ostospostauksia, niitä onkin muutama jo jonossa. On ollut tuottoisat viimeviikot löytöjen suhteen.

Jos kronologisesti edetään, niin tässä BOC:n ostokset.Sunny's Fashionin ihanat ranteenlämmittimet(?) olen harkinnut vastaavien ostamista jo pidempään, kun mulla on käsissä usein ihottumaa (ja toki siksi että tollaset on ihanat) ja nyt kun löysin noin mahtavat, niin pakkohan ne oli kotiuttaa :) Hintaa näillä oli pikkusen vajaa 20e, eli halvemmallakin olisi voinut päästä, mutta onhan noi nyt niiiiin ihanat! Toivottavasti myös kestävät, ainakin käyttöä on jo ollut paljon.


Tällaista tupeerausharjaa olen etsinyt ja kauan, onneksi se nyt löytyi ja vielä muistaakseni noin 6 eurolla, ei paha. Hieman jämäkämmät harjakset olisi tehneet tästä vielä paremman, mutta jos tälle tulee odotetun paljon käyttöä niin voin harkita sitten seuraavaan panostamista. Esim. sen useammassa blogissa esiintyneen CHD:n harjan verran, jos se on oikeasti hyvä.


Tämä oli myös ihan mieletön löytö! Guess by Marcianon täyspuuvillainen mekko. Kuva ei valitettavasti anna sille oikeutta, mielettömän ihana, yksinkertainen mutta silti näyttävä ja pinkki nauha on tosi kiva yksityiskohta. Tällä oli hintaa 35 euroa, eli yli 100e alennusta alkuperäisestä.


Ja sitten vielä nämä huippulöydöt! Näillä oli hintaa 9,90e/kappaleelta! Siis ihan uskomattoman vähän, varsinkin kun tuo S-factor sarja on varsin hinnakas! Olisin kantanut näitä vielä useammankin kotiin, mutta oli pakko rajoittaa näihin kun ennestäänkin on purkkia ja purnukkaa. Taaimmainen on rautasuoja. Käyttökokemuksia tulossa, jos minulla on näistä jotain ihmeellistä sanottavaa :)

-Eikö ollut mielettömiä löytöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti