torstai 4. lokakuuta 2012

Rupattelua liikunnasta

Haluaisin kirjoittaa liikunnasta ja sen tärkeydestä, ihan vaan muistuttaakseni itseäni siitä. Inspiroiduin Piparin motivaatiokuvista, uskomaton itsekuri!

Olen aina liikkunut ja ollut liikunnallinen, tietyissämäärin. Olen myös aina ollut mukavuudenhaluinen ja lukenut paljon. Ollut ahkera ja tehnyt koulujuttuja. Siis istunut paikallani. Liikunta on aina se josta joustan ensimmäisenä, vaikka sen pitäisi jo jaksamisenkin kannalta olla viimeinen josta luopua.

Meistä kukaan ei nuorru ja kaikenlainen itsestä huolenpitäminen tulisi olla jokaiselle yksi tärkeimmistä prioriteeteistä. Omalla onnistumisella voisi myös motivoida läheisiä, tai vaikka vähän vieraampiakin.

Olenkin nyt viimeaikoina ottanut tavaksi käydä noin tunnin aamukävelyllä, olo on mukavan energinen ja herää varmasti pirteään päivään. Rehellisyyden nimissä muutamasti olen lahjonut itseni ulos vain siten, että olen päättänyt, että voin hakea samalla reissulla päiväkahvin kanssa lakritsaa :D Niin että karkkilakko voi hyvin ja paksusti :D
Syksysairastelujen jälkeen myös yo-liikunta on päässyt osaksi arkeani, joskin varsin nihkeästi juuri flunssien ja muiden kiireiden vuoksi. Liikuntamaksu kohosi tällevuodelle myös eksponentiaalisesti viimevuoteen verrattuna ja toistaiseksi (ja varmasti hyvin pitkään) lasken yhden liikuntakerran hintaa. En normaalisti harrasta tällaista, mutta korotus oli nyt niin massiivinen että se pysäytti ja nyt hirvittää, että jos töitä ja muuttoja on edessä tulee yhdelle liikuntakerralle aika paljon hintaa. Tämä on toisaalta aika hassua, sillä odotan työelämään siirtymistä kovasti.

Mutta samalla odotan sitä, että koulujutut on vihdoin hoidossa ja minulla on aikaa käydä jokaisessa Zumbassa ja Pumpissa ja kaikissa muissa. Pahintahan siinä on aina se lähteminen, kun ei muka jaksa ja ehdi. Kuitenkin jokaisella tanssitunnilla on hymyni ylettynyt korvasta korvaan ja askel ollut uskomattoman kevyt (paitsi silloin kun edelliset vuorokaudet on menneet opiskelijaelämästä nauttiessa).

Toivotaan paljon ihania ja kuulaita syysilmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti