tiistai 13. marraskuuta 2012

Se uus ihanuus

Joka ei oo ihan uus (heheh)

Näitä vilauttelin jo joitakin aikoja sitten täällä blogin puolella, joten tässä tarkempaa selostusta meidän yhteisen taipaleen alusta ;P

Tässä siis on valmistujaislahjani minulta minulle (tähänkin tulisi sydän jos bloggeri sen soisi). Olin vähän ajoissa; ennen valmistumista olisi vielä 20 sivua kirjoitettavana essee-juttuja ja toivomukaan pienenä puhdetyönä yksi työpaikka, mutta luvallasanoen näyttää aika nihkeeltä. Mutta toivotaan toivotaan, valmistuminen nyt ainakin siintää jo horisontissa :)Eli siis tuttuakin tutumpi Bayswater oak-värissä on nyt minun. Laukku on joitain vuosia vanha, mutta erittäin hyvin säilynyt ja ihana yksilö jonka sain luotettavalta myyjältä tosi kivaan hintaan ja sain vielä käytännössä kaupanpäälle tuon meikkipussukan. IIIIk, ihana eikö ? :)

Kyllä tätä lahjaostosta vatvottiin ja mietittiin ystävänkin kanssa :)


Siinä vielä kuvaa sisältä, joskin tavaramäärän kanssa. Käytössä olleeksi laukuksi varsin siisti. Mukavasti mahtuu kaikkea turhaa ja niin tarpeellista. Mukana menossa LV:n avainkotelo, Cho:n pussukka, Burberryn lompakko, musta-hopeinen kauppakassipussi (sellainen pieneen tilaan menevä), Marimekon ja MLL:n yhteistyöpussukka, se meikkipussukka (joo tykkään pussukoista) ja sateenvarjo, josta vilautan tarkempaa kuvaa piakkoin.

Mutta eihän ne uutuushemmottelut siihen jääneet :D

6 kommenttia:

 1. Ihana Bays :) tuo väri on vaan niin kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On se, tykkään todella paljon väristä ihan uutenakin, mutta tämä jo vähän maailmaa nähnyt väri on mielestäni myös tosi ihana.

   Poista
 2. Vau! Tuohan on todella tilava laukku, en ole edes ennen tuota ajatellut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan valtavan tilava! Ja noiden sivuremmien ansiosta saa kokoakin muutettua tosi kätevästi. Mulla on tiukattu ne johonkin puoleenväliin.

   Poista
 3. Patinoituneempana vain kaunistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jos olisin ostanut tuon uutena varoisin sitä niin paljon, tuon kanssa uskaltaa jo elää :)

   Poista