lauantai 15. joulukuuta 2012

Merino

Minun on pitänyt jo pitkään ostaa DKNY:n Cozy, mutten ole päässyt väristä yksimielisyyteen itseni kanssa ja kieltämättä hinta on vähän hirvittänyt - olen toki sanonut, että pyrin harrastamaan monikäyttövaatteita ja siksi Cozy onkin houkuttanut, mutta koska neuleet kuitenkin kuluvat, ovat laatu ja käyttömahdollisuudet mietityttäneet.

Pyörähdin tässä eräänäpäivänä pikaisesti Helsingissä ja minulle jäi aikaa tehdä yksi täsmäisku, joten suuntasin totuttuun tapaan Mulberrylle yhtä huivia katsomaan (joka oli loppunut, nyt mietin otanko väriä näkemättä "riskin" ja tilaan sen). Kun Mulberry-visiitti osoittautui odotettua lyhyemmäksi päätin käydä COSsilla, josta en ole vielä koskan löytänyt mitään. No nyt löysin. Olisin ottanut kaiken, onneksi ei ollut aikaa sovitteluun ja hiplailuun :)


Neuleen ostoprosessi meni kutakuinkin: Aaaaaw --> kyllä tämä s varmaan on ihan sopiva --> kassalle ---> rautatieasemalle. Ei ollut aikaa harkita, mutta onneksi ei tarvinutkaan. Mukaan tarttui siis kauniin harmaa, merinovillainen ihanan ohut neule, joka on Cozyn tapaan edestä pidempi. Cozyyn verrattuna isot plussat taskuista ja ihanasta nahkavyöstä!

Tässä on lisäksi kaulukset tai mikälienee "etuliehuke", jotka voi taitella/asetella eri tavoin. Tykkään! 
Rakastuin tähän kyllä aivan palavasti enkä ole juuri muita vaatteita oston jälkeen käyttänyt, tämä on niin monipuolinen. Nyt olisi melkein pakko saada nahkashortsit ja/tai nahkahousut tuohon yhdistettäväksi - minulle varsin outoa ajatus :D


Tätä on saatavilla lisäksi mustana, jonka tilaamistakin jo harkitsin, ennenkö ne loppuvat, mutta laatu hieman mietityttää. Olen huomaavinani neuleessa pieniä nyppyyntymisen merkkejä, joten en taida vielä uskaltaa. Olihan tällä hintaa (vajaa 90e) huomattavasti Cozyä vähemmän, ja vaikka ostaisin toisenkin niin oltaisiin pikkuisen alle Cozyn hinnassa, mutta jos rakastan tätä jo nyt palavasti :D niin kannattaisiko se musta kuitenkin ostaa DKNYltä, koska onhan se silkkiä ja cashmerea, siinä olisi merinovillaan aikamoinen ero!

2 kommenttia:

  1. Todella kiva neuletakki, ihanan klassinen. :) Mä en ikinä löydä mistään tällaisia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) COSsilla oli tosiaan myös mustana tällainen, mutta luulen että mun seuraava neulehankinta on kuitenkin se Cozy, koska laatu voisi olla tässä kuitenkin parempi.

      Poista