sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Saman päivän asuja

Kuten sanoin, olen pitänyt uutta neuletakkiani paljon.


Alkuviikosta aamulla kouluun lähtiessä valitsin Vilan tummat, hiukan vahapintaiset farkut ja New Yorkista Loftista ostamani kimalletopin neuleen kaveriksi. Vyö on joku vanha, en muista mistä. Korut vanhat tutut. Tukka kiinni ja kevyt meikki.

Tiesin, että päivä on kiireinen ja ehdin käydä vain heittämässä koulukamppeet kotiin, ennenkuin saan kiiruhtaa illalliselle ystävän kanssa. Joten en viitsinyt, tai olisi ehtinyt, käyttää aikaa vaatteiden miettimiseen ja päätin mennä samalla pohjalla, vaihten neuleen Andiatan jakkuun, kaulaketjun Pearls for Girlsin koruun ja Marimekon koululaukun Espritin vanhaan käsilaukkuun. Tukka auki ja vähän vahvempaa silmänrajausta ja olin vartissa taas ulkona :)

Kengätkin olisin halunnut vaihtaa, mutta turvallisuuden vuoksi tässä lumipyryssä on pysyttävä koroista kaukana :)En ole tuota Esprtin laukku käyttänyt aikoihin, pohdin jopa sen vaihtamista johonkin kivempaan ja laadukkaampaan. Se on kuitenkin yhä niin ensiluokkaisessa kunnossa käyttömääräänsä nähden, etten raaski. Lisäksi se on saanut osakseen useita kehuja nyt lähiaikoina, kun sitä olen taas käyttänyt. Onhan se ihan kiva punaisine vuorineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti