maanantai 31. joulukuuta 2012

Tulkaa tekeen meidän kaa rakkauden hiekkakakkuja

Tässä tämä joululahjani minulta minulle. Olin kosmetologilla ja ihan täysin yllättäen maksuvaiheessa iskin silmäni tähän kynsiengeelausaloituspakkaukseen, tai ehkä siihen on jokin fiksumpikin termi :) ja se lähtikin kanssani kotiin ja päätyi kuusen alle odottamaan aattoa.


Tuohon pieneen pahvipakkaukseen mahtuu siis kaikki LED-lampusta kynsiviilaan. Mukana tulee kynsilakanpoistoaine sekä vanulaput, appelsiinipuutikku, ohjeet, pohja-aine, päällys- ja alusgeeli sekä värigeeli. Mielestäni aika kattava aloituspakkaus noin 50e hintaan. Geeleistä luvataan riittävän noin 10 käyttökertaan ja "uunihan" on tietysti sitten pidempiaikainen, jonka vuoksi oikeastaan pakkauksen ostinkin.


Aloituspakkaus oli valittavissa kahdesta eri värivaihtoehdosta ja valitsin "tavallisen" punaisen, toinen vaihtoehto olisi ollut hieman kimmeltävä vadelmanpunainen.

Olen pitänyt hankinnastani kovasti, geeleistä tulee siistit ja teko on nopeaa ja helppoa. Kynsien sanotaan säilyvän hyvänä 2 viikkoa. Kestävyydestä en kuitenkaan osaa sanoa omaa kokemusta, sillä ohjeita orjallisesti noudattamalla (5 kerrosta) tulee lakasta niin paksu, että se lähtee liuskana irti jos (tai tapauksessani kun) niitä vähän näprää. Varsinkin kun varon geelin joutumista iholle, enkä uskalla lakata ihan koko kynttä, kuten kuvista voi nähdä.


Näinpä olen päätynyt kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoisia tapoja geelata kynsiäni. Ylläolevassa kuvassa minulla on normaali aluslakka, yksi värigeelikerros ja yksi päällysgeelikerros. Nyt lakka on mukavan ohut. Täytyy tarkkailla kestoa. Täytyy myös googlailla muita lakkavaihtoehtoja, joita voisi led-lampun kanssa käyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti