sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kestokulutushyödykkeitä

Tapasin eilen ystävääni suklaan ja mansikoiden merkeissä. 

Päädyttiin keskustelemaan vanhimmista vaatteista, joita omistamme ja yhä käytämme. Ystävälläni on Benettonin villaneuletakki vuodelta 2000, jota hän tosin ei ole enää säännöllisesti käyttänyt. Minulla vanhin, äkkiä muistamani, asuste/vaate ym. -tavara on lastenosastolta vuonna 2002 ostetut Adidaksen Superstarit.

Oikeesti :D Minulla on kohta 11 vuotta vanhat tennarit, jotka ovat vielä epäsäännöllisen säännöllisessä käytössä. Eikä kyse ole siitä, etteikö niitä olisi käytetty, olen kävellyt niillä valtavasti. Ainakin kaksi kertaa Pariisissa ja ja ja voi niitä muistoja :D

Minun oli pakko kaivaa kengät eteisestä ja tarkistaa kuinka räjähäneet ne ovat. Eivät ne edes ole. Ne ovat käsittämättömän hyvässä kunnossa, vaikka niillä on kävelty kilometritolkulla.

Yli 10 vuotta jatkuvassa käytössä hyvänä säilyneistä kengistä voi jo hyvillä mielin sanoa niiden olleen hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset. Okei, 10 vuotta kuulostaa pahalle ja vähän ällölle :D

Vaatteiden säilymistähän hieman hankaloittaa pesukoneen tekemä kulutus ja omat painonvaihtelut, kun taas huivit ja muut asusteet toki kestävät ja kestävät.

Kuinka vanhoja ovat vanhimmat jatkuvassa käytössä olevat asusteenne tai vaatteenne?

Katsokaahan myös toki, minkä ihanuuden ystäväni toi mukanaan. Instagramista löytyy muitakin juttuja @Hattaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti