torstai 31. tammikuuta 2013

Meikkileikkejä

Ai että miten hirveä otsikko :D En oikeastaan enää edes muista, millaista postausta näistä ajattelin, kun kuvia näistä joitain päiviä sitten räpsin, mutta tässäpä tulee nyt jonkinlainen :)Käytössä olevia meikkejäni ja siihen tarvittavia tarvikkeita säilytän kahdessa Marimekon pussukassa, kumpikin pussukka on saatu lahjaksi tai tilaajalahjaksi aikoja sitten ja ne ovat päätyneet heti tähän käyttöön, johon ne mielestäni soveltuvat mainiosti. Meikit ja tarvikkeet menevät pieneen tilaan, eivätkä pyöri missä sattuu, ne saa nopeasti käyttöön ja tarvittaessa matkaankin mukaan. Jos minulla olisi paremmat tilat, ei tällainen säilytysvaihtoehto tulisi mieleenikään, mutta nyt mennään tällä. Plussaa pusseissa on toki se, että ne on helppo heittää pyykkikoneeseen aina tarpeen tullessa.

Punaisesta, isommasta pussista löytyvät käytössä olevat meikit. Käyttövuoroa odottelevat meikit ovat kynsilakkojeni kanssa samassa laatikostossa, sitäkin voisin vilauttaa joskus.


Alkujaan penaaliksi tarkoitetussa pussukassa ovat siveltimeni. Käytän aika paljon Bare Mineralsin siveltimiä, joitain löytyy myös Sephoralta ja Cailapilta.


Yllä olevassa kuvassa näkyvät nyt meikkipussista löytyvät tuotteet:

Zuii:n luomumeikkivoide on ihan jees, käytän sitä mielelläni, muttei minulla siitä sen kummempaa sanottavaa löydy.
Bare Mineralsin poskipuna alkaa lähetä loppuaan. Se on ollut oikeinkin kiva, mutta seuraavaksi haluan kiinteän. Välillä tuntuu että poskipunaa pöllyää kaikkialle.
Lushin kuultovoide Nuorentunut onkin jo vilahtanut blogissa. En käytä sitä ihan joka päivä, mutta silloin kun teen silmämeikin eteen ripsivärin laittoa enemmän, laitan myös kuultovoidetta. Laitan sitä kulmaluulle ja vähän poskipäille sekä tummille silmänalusille.
Avonin musta-punaisessa putkilossa oleva nestemäinen eyeliner pääsee käyttöön iltameikkiä tehdessä. Hintalaatusuhteeltaan ykkönen. Kalliimpien tuotteiden kohdalla pelkäisin kuivumista ja liian aikaista poisheittämistä.
Lumenen katsetta avaava kynä toimii Lushin kuultovoiteen kanssa käsikädessä. Tätä tosin lisään vain iltameikkiä tehdessä.
Luomivärin pohjustamiseen vaitsen kerta toisensa jälkeen Urban Decayn. Luomiväri ei pysy minulla muuten edes nimeksi.


Tässä kuvassa vielä irrallaan arkisilmämeikkini tuotteet:

Diorin luomiväriviisikon sain äidiltäni, joka ei lämmennytkään ostamansa paletin sävymaailmalle. Minäkän en pidä vasemman ylänurkan väristä, mutta muuten paletti on tosi kiva. Keskellä oleva nappi on mahtava kimaltava musta. Arkimeikissä käytän usein luomiväriä vain pehmittämään kynän rajausta.
Lumenen kulmakynä nro 2 on ihan ykkönen :D Myös useat ystäväni vannovat ko. sävyn nimeen.
Dermosilin silmänrajauskynä on luomu ja siksipä se myös minun meikkipussista löytyy. Mitään muuta pahaa sanottavaa ei ole, muuta kuin se, mikä näkyy myös kuvassa: se sotkee aika paljon, jollei ole tarkkana.
Laveran luomukulmakarvageeli on vaan niiiiin toimiva, siinä ei ole väriä mukana.
Sensai 38 -ripsari on valintani silloin, kun minulla ei ole ripsipidennyksiä.

Minun tekee mieli laskiaispullaa. Asia pitänee korjata pikimmiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti