maanantai 14. tammikuuta 2013

Mutkunmiähaluuuuuuun

Ihminen ei voi olla ihan terve, jos se on juuri toteuttanut yhden pitkäaikaisimmista materiahimotuksistaan ja jo ylipäätään lokaatiohimotuksistaan Tiffanyllä ja haluaa taas jo heti jotain. Mutkunmutkun :D En muuten tiedä, miksi en ollut koskaan aiemmin Tiffanylle astunut, mutta parempi myöhään jne...

Aarteesta tulossa kuvia, ihan oman postauksensa verran, mutta nyt ajattelin avata hieman uusimpia himotuksiani:

YSL Arty ja juuri nimenomaan tämä:
Kuva lainassa: http://rdujour.com/2012/07/30/yves-saint-laurent-arty-glass-stone-ring/

En ole koskaan ymmärtänyt tätä Arty-vouhotusta, ehkä siksi, ettei se kultainen ole koskettanut minua. No tämä todella kosketti :D
Onneksi olen niin paksusorminen, että minun on parempi ensin sovittaa sormusta ennen tilaamista. Muuten varmasti joutuisin hankkimaan ihanuuden piankin, ettei vaan lopu :)
Onko Artyt millaista kokoa; pientä, isoa?

Minua ei ole YSL:n nimenmuutos koskettanut aiemmin oikeastaan juurikaan, korkeintaan ehkä hieman mietityttänyt miten käy ah, niin ihanalle Belle Du Jourille, mutta nyt se alkoi häiritä todella. Luulen siis, että joudun piankin tekemään tuttavuutta jonkun Artyn kanssa, vapaaehtoisia? :D

Himoitsen YSL:ltä jo mainittua BDJ:a, mutta varsin yllättäen myös se toinen uusimmista materiahimotuksistani löytyy ko. talosta. Nimittäin Cabas. Mutta siitä en voi nyt laittaa edes kuvaa, sillä se himotus on vielä niiiiin kaukana, että tulisi vain paha mieli :)

Ainiin, keskustelin lauantaisessa blogi-tapaamisessa Tiffanyn ei-koru-asusteiden hinnoista ja aloin itsekin epäillä, etteivät esim. lompakot ja muistikirjat voi olla niin kalliita, kun minulle Prahan liikkeessä kerrottiin (puhuttiin siis tuhansista euroista). Tarkistin asian ja kyllähän ne passinkuoret ym. ovat varsin maltillisissa ja reilusti alle tuhannen euron hinnoissa. Meille tuli varmaan myyjättären kanssa jokin ymmärryskatkos, vaikken usko valuuttojen sekaannuksenkaan olleen syynä, sillä Tsekin korunoissa hinta olisi ollut vielä ihan toista.

http://www.tiffany.de/

2 kommenttia:

 1. Mutkun mä haluun kanssa! Vain tuon koon arpominen on ollut esteenä, kun joka nettikaupassa koot on erilailla, ihme ydinfysiikkaa ;)
  Onneksi saatan nähdä vielä tällä vkolla tuon ihanuuden ihan livenä, pidähän peukkuja että mun kokoa löytyy. Tällä hetkellä olisin valmis ostamaan kaikki värit, no siis yhden vain ostan jos löytyy :) Infoan koko asiasta jos viisastun siinä aiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja! Ota paljon kuvia miltä tuo ihanuus näyttää livenä ja sormessa, jos sen havaitset :D Odotan koko-infoa ja jään jännityksellä odottamaan minkä värin valitsit :)

   Poista