maanantai 21. tammikuuta 2013

Niistä halvoista housuista

Viittasin muutama päivä sitten halpoihin housuihin ja niiden välttämiseen. Tämä postaus on selvästi jatkoa eilen esittämälleni kysymykselle :)

Muistatteko nämä:


Ostin ne lokakuun alussa. Myönnän, nämä nousivat heti lemppareikseni, joten olen pitänyt niitä kohtuullisen paljon. Mutta olen kuitenkin todistettavasti ;P pitänyt muitakin housuja :D

Nämä Vilan housut ovat nyt kolme (3!) kuukautta vanhat. Haluatteko tietää mille ne nyt näyttävät?

No, ei se mitään, saatte silti nähdä ;PMielestäni kolme kuukautta on aivan liian lyhyt aika housujen ostosta siihen, kun ne joutuu laittamaan pois. Muttei housuja, joissa on tuollaisia koko reiden sivustan pituudelta olevaa nyppyä ja langanvetoja, vaan voi käyttää. Nämä ovat toiset Vilan kangashousuni (Vilan farkut ovat kyllä pysyneet aivan moitteettomassa kunnossa pitkään). Ne toiset housutkin jouduin laittamaan pois vain 5 kuukauden käytön jälkeen. Ne sentään kestivät 2 kuukautta pidempään, mutta rehellisyyden nimissä pidin niitä vähemmän kuin näitä housuja.

Luulen, että Vilan kangashousukokeiluni olivat tässä, tämä käy liikaa lompakolle ja vaikeuttaa vaatevalintoja. Taidan kokeilla seuraavaksi niin monen hehkuttamia Dr Denimejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti