lauantai 19. tammikuuta 2013

Suositteluja

Kävin eilen ystäväni kanssa ehkä yhdellä parhaimmista illallisista ikinä turkulaisessa Enkeliravintolassa. Hyvän bloggarinlailla kannoin kameran mukanani ja aikoessani kuvata aivan järisyttyävän hyvää alkuruoka-bliniä havaitsin akkuni olevan latauksessa kotona :) Instagramista löytyy kuitenkin pimeitä puhelinkuvia. Suosittelen ravintolaa enemmän kuin lämpimästi, myös sen sisustus on näkemisen arvoinen.


Keskiviikkona taasen kävin Jonnan innostamana Top Shotin Olympus PEN -kamerakoulutuksessa, josta ylläolevat kuvatkin ovat. Testailtiin erilaisia säätöjä ja objektiiveja. Suosittelen myös sitä lämpimästi, opin uusia juttuja ja ostinkin kotiinviemisiksi uuden objektiivin ja vastavalosuojan. Seuraavaksi voisi olla hankintalistalla itselaukaisin. Paljon on kyllä vielä opettelemista kuvausjutuissa.Mukavaa lauantai-iltaa, nyt Putousta :)

2 kommenttia:

  1. Enkeliravintola on kyllä näkemisen arvoinen. Ja ruoka hyvää. Pitääpäs tämäkin taas muistaa uudelleen ottaa ruokapaikkalistalle - oli nimittäin unohtunut jossain välissä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käynti oli minulle lajissaan ensimmäinen, muttei takuulla viimeinen! Olen kuullut ravintolasta kehuja useamman vuoden, mutten ole aiemmin käynyt ja nyt ihmettelen miksen :)

      Poista