tiistai 15. tammikuuta 2013

Take or toss?

Ostin jakun, jollaista olen katsellut jo pitkään, mutten tiedä pidänkö siitä. Periaatteessa kyllä, mutta jotain outoa siinä on.
Ostin jakun käytettynä (kuva ed. omistajan) ja epäilen, että hän olisi saksinut olkatoppaukset pois, sillä katsokaa nyt tuota yläosaa, se näyttää tosi oudolle. Se näyttää myös päällä vähän hassulle (kts. Instagramista, tässä vielä selvemmin laatikko). 

Nyt mietinkin, mitä minun pitäisi sille tehdä. Käyttää, myydä (ostajia?) vai tuunata? Myydäänkö enää missään irto-olkatoppauksia, vai onko ne kadonneet kasarin pölyihin?

4 kommenttia:

 1. Kyllä varmasti myydään irtotoppauksia jossain Eurokankaassa, tai sieltä varmaan osaavat neuvoa mistä saisi! :) Jos ei löydy, niin käy ostaa kirpparilta joku euron paita, jossa olis toppaukset mukana (tosin ei kannata ottaa sitä kaikkein topatuinta versiota) :D

  Oon kans samaa mieltä, varmaankin tuon mallisessa takissa on ollu toppaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, täytyykin poiketa seuraavaksi ohikulkiessa Eurokankaassa :)

   Poista
 2. Heippa K!

  Tiedätkö, kyseisessä jakussa ei ole ollut uutenakaan toppauksia! Omistan myös kyseisen jakun kivikaudelta ja ihme kyllä toppauksia siitä ei löydy (vaikka kipeästi se niitä tarvitsisikin!) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta :) Taidan kyllä, ainakin kokeilla, jakkuun toppauksia, jos se saisi niillä vähän ryhtiä.

   Poista