keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Terve kaverit!

Heippa, venähti blogitaukoilu yllättävän pitkäksi. Kuron vähän kuilua umpeen kertomalla juttuja, joita olen tässä katsellut/lukenut/miettinyt tai tehnyt ja kuvaillut.

Ihan tähän aikaan minun ei ollut tarkoituksena enää tänäänkään (eilenkään) postata, mutta saan ystävän kylään loppuviikoksi, joten pakko oli tulla, ettei viive kasva turhan isoksi :P
Real-riippuvuus :)
Ihan ensiksi muutama sana viimeviikon lauantain (16.2.) Ykkösaamusta, jossa oli vieraana työministeri Lauri Ihalainen. Jo alkupuolen päivittäistavarakauppojen monopolia koskeva keskustelu oli hyvin mielenkiintoista ja Ihalaisen miellyttävän pehmeää artikulaatiota kuuntelee mielellään, mutta pääasiallinen tarkoitukseni oli seurata työura-keskustelua läheyksen loppuosasta.
Paljon hienoja musiikkilöytöjä
Työministeri nosti esiin tärkeän seikan, jota itsekin olen kurkkusuorana huutanut. Työurien pidentäminen vaatii työpaikkoja! Tai itse lienen muotoillut asian jotenkin niin, että työurien pidennys ja huoli eläkkeen alarajan nostosta on ihan höpöhöpöä, jos valmistuneet (minäminäminä) eivät pääse töihin. Nuorisotakuu on myös sanana todella kaunis, mutta mitä sillä tekee, jos töitä ei ole antaa/haluta antaa; pakotetaan kaikki kymppiluokalle? Tämän Ykkösaamun voi katsoa, tai kuunnella, kuten itse tein muun toiminnan ohessa, Areenasta.
Pikaräpsy ennen syntymäpäiväjuhlille lähtöä

Yle uutisoi muutamia päiviä sitten asiasta, joka nosti ärsytyskynnystäni suunnattomasti. 
Aalto yliopiston kauppakorkeakoulu aikoo vastedes tarjota maisteriopintoja vain englanniksi. Niin anteeksi mitä, oltaisiinko hetki ylpeitä suomen kielestä, kielestämme, joka on kuitenkin eräs olemisemme ja minuutemme perusta!
Ajellut paljon äidin kauppakassilla varsin lumisessa kelissä
Kuvannut kuitenkin auton ollessa paikoillaan :)
Savon Sanomissa oli hyvä kirjoitus siitä, miten Kuopiossa tapahtuneen kouluvälikohtauksen häiriötilanneviestintä hoidettiin ja ennenkaikkea merkittävä huomio siitä, että ollaan edelleen 9 vuoden takaisella tasolla. 
Vaikka postaukseni taipuikin aika kapea-alaiseksi, sitoo tämä artikkeli mielestäni hyvin yhteen koko postaukseni viestin. Olisiko aika palkata uutta verta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti