sunnuntai 10. helmikuuta 2013

The one with

...turhaa höpönlöpöä. Flunssailun jäljiltä keräilen vielä voimia, tosin huomenna olisi pyrkimys päästä salille, alkaa olla kroppa niin jumissa makailusta.

Luin harmittavan uutisen, Nina'sin Turun liikkeen lopetuksesta. Harmin paikka. Missä käyn jatkossa kuolailemassa kenkiä? Ihan kun Finskan lopettaminen ei olisi ollut jo karvas isku.

Tätilän neuloma huivi, COSin neule ja Espritin toppi.
Jos te ette ole vielä lukeneet, niin suosittelen lämpimästi jokaiselle Katja Ketun ja Krista Petäjäjärven WSOY:lle toimittamaa antologiaa Pimppini on valloillaan naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta vallankäytöstä.

Kevyemmistä aiheista voisin tässä uutiskatsauksessa :D kertoa, että haluun:
Herra Mcqueen on taas tehnyt minuun vaikutuksen

Kuinka kivan lisän tuo sormus tekisi tylsemmän asun kanssa. Uusia arty-sormuskuvia tulossa joskus, kunhan jaksan pelleillä kameran kanssa :D

Tämä sairastelu ei ole todellakaan tehnyt hyvää mun haluamisille, on ollut liikaa aika roikkua kuolaamassa nettikauppoja.

Mun uus Ipuhelin on tosi kiva, toki kaikki mun Ilaitteet on rakkauksia. Iloiseksi (haha, huomaa sanaleikki ;P ) mut on tehnyt myös useampi vanha ystävä, joiden kanssa olen vaihtanut kuulumisia viimeaikoina.

Tänään (eilenmikäpäivätänäänon) minua liikutti erityisesti ilo siitä, että ystäväni pääsee toteuttamaan omia musiikillisia ja ammatillisia haaveitaan. On ihanaa, että ihmiset saavat tehdä sitä mistä nauttivat - Pyritäänkö kaikki omilla kohdillamme samaan? Itse ainakin liian usein syyllistyn etukäteiskriiseilemään omalla kyvyttömyydelläni.

2 kommenttia:

 1. Kurja juttu tuo Turun liikkeen lopetus, ei taida asiakkaita sinne riittää ;(
  Ihanan keväinen tuo McQueenin sormus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin oli, mutta onneksi Helsinkiin jää. Joo ja niistä on niin vaikea valita :)

   Poista