sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonloppuna

Viikonloppu oli kiireinen, mutta uskomattoman mukava. Vietin paljon aikaa ystäväni kanssa ja koin hienon elokuvaelämyksen.

Kuten jo mainitsin, sain ystävän kylään loppuviikoksi ja hänen kanssaan vietin tehokkaasti aikataulutettuja päiviä. Kävimme myös juhlistamassa hänen pian koittavaa valmistumistaan ja istuimme muun muassa uudehkossa di Trevissä, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa. Siellä emme (valitettavasti) syöneet, mutta luin listan tarkkaan läpi ja täytyy päästä sinnekin pian maistelemaan ruokia! :)
Kuvat puhelimella, pahoitteluni :D
Kävimme myös tutustumassa uuteen Upseerikehon brunssiin, joka oli oikein namia.


Tarjolla oli muutamia ihania salaatteja, tuoreita lämpimiä leipiä ja croissantteja (parasta ikinä), paljon lämmintä ruokaa ja muutamia ihania herkkuja. Tilat ja ruoka oli oikein jees, ei mikään maailman suurin ilotulitus, mutta enemmän kuin mahtava 9,50 euron hinta takaa sen, että menen uudelleen vielä monesti! Täällä ei myöskään tarvinut jonottaa. Kello 11 auennut brunssi oli vielä aika hiljainen, kun vähän ennen 12 saavuimme. Vasta yhden jälkeen alkoi paikka olla täynnä. Tykkäsin siis kovasti!


Kuvat nyt ei nyt kauheasti imartele, lounasravintolana fiilis oli toki hiukan kouluruokalamainen, mutta ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaahko valikoima. En kauheasti kehdannut alkaa kuvata, seuran sekä muiden viihtyvyyden vuoksi.

Ja mitä turhaa huijaamaan, kyllä te tiedätte, että annokseni näyttivät pääpiirteittäin tältä:
:D
Kuten huomata saattaa, kuvan ottamista ennen lautaselta katosi herkku jos toinenkin ensihätään :D En ole mikään porkkanakakun ystävä, mutten tainnut eilen illalla muusta puhuakaan, kuin tuosta porkkanakakusta, se oli täydellistä.


Ihana viikonloppu kruunautui kauan odotettuun elämykseen. Les Miserables. Rakastan! Ja rakastin! Itkin puolet elokuvasta ja se on minulle harvinaista (mitä elokuviin ym. tulee). Mutta, ehkä Pohjantähti-avautumiseni antoi jo osviittaa siitä, että minussa elää varsin vahvasti oikeudenmukaisuuteen ja yhtälaisiin ihmisoikeuksiin uskova ihminen (tässä olisi hyvä paikka lähettää terveisiä Holmlundille, mutten taida jaksaa paasata näin kauniina sunnuntaina), joten Kurjatkin kolisee joka formaatissa ja lujaa.
Elokuva oli täydellisen ihana, onneksi soundtrack on vähintään yhtä hyvä, sillä uuteen viikkoon!

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti