maanantai 22. huhtikuuta 2013

Melkein reaaliajassa

Kävin tänään luovuttamassa ensimmäistä kertaa ikinä verta! Hurjaa ja niin hienoa.


En muista koska postaukseni olisi viimeksi tullut näin reaaliajassa, mutta sietäähän tätä hehkuttaa. Minulla on aina ollut matala veren hemoglobiini, muttei ole enää (ilmeisesti jotain hyötyä työttömyydestäkin). Niinpä kävin täyttämässä kansalaisvelvollisuuteni :)
Kultivoituneet makunystyräni palavat lisäksi halusta kertoa teille tarinan kahdenlaisista soijanakeista.
 Niin, rumiahan ne olivat kuin mitkä :D
Pelasin varmanpäälle ja koetin niitä ensikerran ranskalaisten kanssa. Ajattelin, ettei se voi mennä kovin vikaan. Soijachorizo maistui sille, mille chorizon kuvittelenkin maistuvan, mausteistahan siihen se maku tulee. Edellisestä lauseesta viisaimmat voivat siis päätellä, etten ole koskaan syönyt chorizoa. En oikeastaan syö kovin usein mitään nakkijuttua, mutta nyt söin ! :)

Toisten nakkien maku taas oli täsmälleen sama kuin lihapullissa, jotka laitoin uuniin varmuuden vuoksi, Hälsans Kök -soijanakkien lisäksi. Siis kyllä, täsmälleen sama, eli samoilla mausteilla sitä ilmeisesti pelataan, on kyse mistä eineksestä tahansa.

Tästä voidaan kuitenkin päätellä, ettei maku ollut vieras tai huono. Tekstuuri sen sijaan oli uusi. Paistan nakit seuraavaksi pannulla, jos suutuntumasta tulisi siten mukavampi. Nyt uunissa sisus tuntui kutistuvan jättäen jäljelle vain kuoren.

Huomaan myös kaipaavani jo värikästä ja kaunista ruokaa, mutta pyrinkin tässä tarkoituksella varsin äärimmäiseen esimerkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti