keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aco jaco

Kyllä, keksin otsikon ihan itse :D Fiksuna tyttönä pohdin, että jos Nicon voi kirjoittaa c:llä, miksei jakoakin :D Jooo, olen nukkunut aika vähän, joten jutut voivat olla vielä totuttua levottomampia :D

Kävin maanantaina Aco Pharman tilaisuudessa, jossa sain tutustua heidän kesätuotteisiinsa ja sain muutamia kotiinviemisiksi.
Lemppareimmaksi nousivat ihanat pinkit Summer breeze vadelma-raparperituotteet (yllätys: sekä väri että tuoksu olivat niin minua!). Tuoksu vei suoraan kesään. Tiedätte sitten, jos kesä ei saavu, että se olen minä, joka kulkee kadulla nenä kiinni pinkissä purkissa. Ainakin minulla on silloin oma kesä räntäsateista huolimatta :D
Natuviven Papaija-tuotteiden tuoksu oli ihanan raikas ja luomuavokadoöljyä sisältävä Avokado & sheavoi -sarja tuntui ylellisen kermaiselle.
Ainiin, meinasin unohtaa jännimmän jutun! Jos joku muistaa alkuperäisestä Hattaraa-blogistani viime keväältä intoiluni säädettäviä itseruskettavia kohtaan, niin sain ilokseni kuulla, että myös Acolle on tullut Cliniderm Self-tan, jossa rusketuksen syvyyttä voi itse säädellä.  Mielestäni pullo on todella tyylikäs ja tuoksu mukavan mieto, ei yhtään sellainen mihin itseruskettavien kohdalla on totuttu. Sama tuote käy sekä kasvoille että vartalolle.Kyllähän te tiedätte tämän kaavan: 

koska minulla on jotain, haluan pistää hyvän kiertämään. 

Jos teillä jollakin sattuisi olemaan akuutti tarve tuollaiselle avokadoa ja sheavoita sisältävälle 250 millilitraiselle suihkuvoiteelle, niin hihkaiseppa siitä kommenttiboksissa, niin heitän sinulle sellaisen. 

Jos teitä nyt lauantaihin puoleenpäivään mennessä on tullut enemmän kuin yksi puutteessa oleva, niin käytän jotain satunnaisotantaa. Laitathan sähköpostiosoitteen mukaan, okei?


5 kommenttia:

 1. Oi, avokado on löytänyt tiensä myös suihkutuotteisiin, kyllä kelpaisi kokeilla! :)katumi@utu.fi

  VastaaPoista
 2. Akuutti tarve, tsek! =D emilia08@luukku.com

  VastaaPoista
 3. No tiätty tarttisin ;) Kurhata soikoon!
  Jenni.hl(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Joo kelpaa tännekkin suunnalle ;) !
  ess.2@wippies.fi

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti haluan arvontaan mukaan! heippu@luukku.com :)

  VastaaPoista