maanantai 6. toukokuuta 2013

Ekakertainen kapinapostaus jalkapallomaustein

Olen kertonutkin muutamasti, että pääsin Buzzadorina buzzaamaan Hälsans Kök kasvisruokia. Tämä on viimeinen postaus siitä ja se sisältää kapinaa. Kävin myös katsomassa jalkapalloa, se ei sisältänyt kannattajienkaan osalta kapinaa, vaikka tietyt Suomen valtion instanssit niin haluavat uskoa. Kaiken huipuksi tässä postauksessa on yksi eka kerta!

Kevyehkön kapinan aiheuttaa Buzzauksen epäreiluus. Minun ei ollut mahdollista löytää kasvispihvejä, joten en voi osallistua kilpailuun, jossa piti tehdä kasvishamppari.
Nousin kuitenkin kapinaan ;P ja tein sellaisen, tai oikeastaan kasvissubin niistä pyöryköistä jotka vaivalla metsästin. Tämä viimeinen testiruoka oli jo oikeasti yllättävän hyvä ruoka noista pulleroista. Ehkä makuun pikkuhiljaa tottui tai ehkä kaikki muut patongin väliin tunkemani ainekset, kuten salsakastike, vain toimivat soijapullien kanssa, mutta nyt oikeasti oli jo hyvää testiruokaa. Löysin myös sen ensimmäisen käyttötarkoituksen, jota varten itse näitä ostaisin: jos tarjoaisin vierailleni hamppareita tai täytettyjä patonkeja, voisin laiskana kokkina käyttää jotain tällaista vegeversioon.

Kuten sanottua, kävin katsomassa eilen Veritas Stadionilla pelatun TPS-JJK -ottelun. Jalkapallostahan en mitään väitä tietäväni, vaikka turkulaisten joukkueiden ja ennen kaikkea jyväskyläläisen ja nyky-kouvolalaisen seuran edesottamuksia seuraankin vaihtelevalla mielenkiinnolla.
Sää suosi ja oli mukavaa olla katsomassa taas Veikkausliiga-ottelua, eihän edellisestä ollutkaan aikaa kuin muutamia viikkoja :D Näin hattaraisesta näkökulmasta kiitämme Veritas Stadionin (itsehän kirjoittaisin tämän yhdysviivalla) siistejä ja lämpimiä saniteettitiloja, kannustusta sekä katsojamäärää (josta sietäisivät kouvolalaiset ottaa mallia). Ruoka oli myös varsin hyvää stadionruokaa ja kuivattu sipuli oli iso plussa :D TPS on tehnyt myös nettilipun ostosta helppoa.
Moitimme (siis minä moitin, mutta eikö monikko kuulostakin arvokkammalle :D ) ruoan ja lippujen hintaa! Moitimme myös JJK:n ihanien, vaaleanpunaisten vieraspelipaitojen puutetta. Tämähän ei sinäänsä voi olla oikea moite. Sen verran toki jalkapallosta tiedän, että ymmärrän millä logiikalla paidat päälle kiskotaan, mutta kun se Roosa nauha -paita on niin söpö ja niin tärkeällä asialla :)

Pelihän päättyi 1-0, mutta sehän nyt on täysin toisarvoinen asia kaiken muun rinnalla :D

Tämä postaus lienee lisäksi blogihistoriani ensimmäinen mainospostaus, joten aion merkitä sen mainos-tunnisteella, kuin olisin tärkeämpikin blogisti :D 

Tämän suureellisen kunnian saa tänään nauttimani lasillinen uutta Danone Vitalinea Protein -juomaa. Itse jugurtti maistui hyvin perusjugurtille, plussaa proteiinin määrästä. Se ei kuitenkaan ollut se jännä juttu, vaan minulle samalla esitelty Vitalinea Proteinin ja Spotifyn Facebookissa oleva hauska juoksusoittolista-palvelu. Käykää katsomassa!

Seuratkaa tarkasti tätä jatkokertomusta, niin kuulette mitä muuta jännää sillä reissulla tapahtui ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti