tiistai 7. toukokuuta 2013

Kivan päivän seuraava aamu

Eilen oli todella kiva päivä. Kävin eräässä blogitilaisuudessa, josta kuulette lisää, kunhan saan jäsenneltyä ajatuksiani tekstimuotoon.

Tapahtuma järjestettiin LeBonkin kattoterassilla, jossa aurinko helli meitä. Olin kuullut paljon kehuja tuosta terassista, enkä suotta, paikka oli tosi kiva!
Parastahan koko päivässä oli tapaamiseni Dear Moments & Me Cherryn kanssa; toivottavasti näemme taas pian uudelleen! :) Ennen kotiinlähtöä kävin vielä täyttämässä vatsaani nopeasti Vapianon salaatilla.
Matkustin Helsinkiin normaalista poiketen bussilla ExpressBussin huimien tarjoushintojen vuoksi. En kuitenkaan voi sanoa vakuuttuneeni bussimatkailusta, ihan jo alkaen siitä, että nettiliputkin pitää toimittaa bussiin paperitulosteena. Mielestäni tässä mennään metsään ja pahasti, mutta ehkä he eivät ole vielä kuulleet mobiililaitteiden suosiosta... 

Eniten närästystä aiheutti kuitenkin käytänteiden vaihtelevuus. Menomatka sujui helposti, eikä silloin vaadittu tulostetta, saati henkilöllisyyspapereita. Kysyin vielä kuljettajalta, tarvitseeko hän paperilippua, olinhan toki sen tulostanut mukaan, kun siihen verkkosivuilla kehotetaan. Tämä kuljettaja sanoi, ettei todellakaan tarvitse. Paluumatkan alkaessa tilanne oli jo toinen. Jonotimme kuin Neuvostoliitossa konsanaan: jos netistä ostettua lippua ei ollut antaa kuljettajalle paperisena, ei matkaan päässyt, ja jokaiselta bussiin astuvalta tarkistettiin henkilöllisyys :D

Kyllä, se huvitti myös meitä matkustajia :D Kuljettaja selitti asiaa siten, että joskus bussiin pyrkii mies naisen lipulla. Hmm, niin, jos ostaisin ystävälleni netistä tarjouslipun, osaisin varmasti kirjoittaa hänen nimensa ko. kenttään? En tosin ymmärrä matkustajan nimen syöttämisen merkitystä, ellei ExpressBuss ole kieltänyt esimerkiksi kaikilta Esoilta tai Pirkoilta matkustamisen heidän liikennevälineillään. Ilmeisesti asiaan on kuitenkin tulossa kesän aikana muutosta - jään odottamaan innolla!

Jos tämä mainos on jäänyt joltain huomaamatta, suosittelen sen katsomista. Uskomattoman hienosti toteutettu mainos ja tärkeä asia:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti