perjantai 10. toukokuuta 2013

O2M

Ihan vielä en ole alkanut lähettää salakoodeja, vaan otsikolla viestin kynsilakasta, jota tosin itse ehdin jo hehkuttaa ystävilleni H2O -lakkana. Mutta mitä pienistä, yhdiste kuin yhdise - kaksi kolmesta kuitenkin oikein :D

Maanantaisessa blogitapahtumassa oli myös Inglot -piste, josta sain ihanan kesävärin kynsiini.
Tämä oli minulle ensimmäinen kosketus Inglotin kynsilakkojen ihmeelliseen maailmaan. Yhden jouluisen punan olen Inglotilta hankkinut.
Aluslakka haisi vahvasti talomaalille, sen suosittelen herkimpien kansanosien jättävän väliin, mutta muuten tuoksut olivat varsin neutraaleja. Lakoissa Inglot pyrkii kilpailemaan markkinajohtajien, OPI:n ja Essien, kanssa. Mielestäni ainakin hinnalla kilpailu onnistuu, sillä lakkojen hinnat ovat 11 eurosta 14 euroon, kun OPI:n ja Essien lakat käsittääkseni maksavat hieman yli 15 euroa.
Sävyvalikoima on varsin kattava. Ylläolevassa kuvassa muutamia lemppareimpiani.
 Nämä kaksi rinnakkain olevaa ovat kesän uutuussävyjä. Molemmista mielestäni huokuu kesä.
Sävyt huutavat seurakseen ruskettunutta ihoa ja hiekkarantaa.
Sain testiin Inglotin kauniin hopeisen sävyn 221. Mielestäni se levittyi helposti ja peittävyyttäkin löytyi jo yhdestä kerroksesta. En kuitenkaan ole mikään kynsilakkaguru, joten mielenkiinnosta Inglotin lakkojen kykyyn kilpailla OPI:n ja Essien kanssa, laitoin lakan tekemään pientä kierrosta kynsilakkoihin pahemmin hurahtaneessa ystäväpiirissäni, joilla ei heilläkään ole Inglotin lakoista aiempaa kokemusta. Mielenkiintoista kuulla tulokset myöhemmin :)

Otsikossa mainittua, jännintä Inglotin lakoista, en valitettavasti päässyt testaamaan. O2M-lakka hengittää normaalia lakkaa enemmän ja sen pohjana on sama aine, josta tehdään hengittäviä piilolinssejä :D Hassua!
Vahva ehdokas seuraavalle kynsilakkaostokselleni on löytynyt, onhan tuo ihme testattava :D
Mielenkiintoisena nyanssina mainittakoon hengittäävän O2M-lakan saavuttaneen valtavaa suosiota muslimimaissa.

Onko teillä kokemusta Inglotin lakoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti