tiistai 28. toukokuuta 2013

Se, että pidän kahvista ei liene kenellekään yllätys

Blogini historiassa ei ole montaakaan tekstiä kirjoitettu tai asukuvaa otettu ilman kahvia ja aika moneen kuvankin se tietty vaaleanpunainen muumimuki on päässyt mukaan.

Olenko kuitenkaan vielä kertonut, että pidän juustosta? Tai no, pitää on varsin laimea ilmaus. Varsinkin jouluisin minulla on (haha) joulu kaiken sen juustomäärän kanssa. Opiskelijalle/työttömälle/lisää tähän haluamasi vähävarainen yhteiskuntaluokka juusto on kuitenkin aika kallista ja siksipä syönkin vanhempieni luona lähinnä juustoa :D
Tämä tarina ei liittynyt mitenkään alla oleviin kuviin, mutta haluaako joku heittää villin veikkauksen siitä mitä syön ja juon nyt? :)

Tulin oikeastaan kertomaan, että kävin eilen parturissa. Rrrrakastan tätä päätä!
Se on täydellinen :) 
Olen ollut hiukan hiljaisempi täällä blogin puolella viimepäivät. Lauantaista kerron teille tarkemmin joskus myöhemmin, mutta sunnuntai ja maanantaikin olivat varsin aktiivisia päiviä. Eilen näin ystäviäni, ja toisen heistä jo varsin megalomaanisiin mittoihin paisunutta vauvamahaa, pitkän pitkän tauon jälkeen.
Sunnuntaina leikitin kummityttöäni, kaadoin kahvia ja yritin hymyillä samalla nätisti kummityttöni siskon ristiäisissä. Tilaisuus meni mallikkaasti, lapsi sai kauniin nimen ja kahvitkin päätyivät suurimmaksi osaksi kuppeihin. Sunnuntaina juhlin ristiäisten lisäksi kahdet syntymäpäivät ylläolevassa retongissa. Se on tuttu viimesyksyn BOC-ostoksista. Rakastan muuten tuota mekkoa, rakastan tänään ilmeisesti kaikkea :)
Jalassa tutut Repetton baltsut ja koruina tuttuakin tutummat vakikorut Kalevala Korulta, Gantilta ja Nominationilta. Aamulla tuuli niin paljon, että laitoin harteille Rosemunden pitsineuleen, jolle ei kuitenkaan ollut tarvetta. Kynsissä Essien Miss fancy pants, rakastan sitäkin :D

Tällä kertaa naamanpoiston syynä ei ollut huono nenäpäivä vaan pikkumyy-kulmakarvat :D Koettakaa kestää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti