sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Sunnuntai

Onpa ollu surkeaa suomalaistuuria/menestystä viimeisen vuorokauden aikana. No, ainakin sivuunkirjoittanut odottaa jo kovasti Sotshia 2014 :)

Kävin tänään ystäväni kanssa Turku Fashion Fleassa, jossa oli kyllä vaatimattoamasti pari muutakin. Hieman harmittaa, etten ollut eilen flunssiltani kykeneväinen Fashion Stock Salesiin, mutta onneksi tein tänään niin kivoja ja edullisia löytöjä, että se vähän helpottaa :)

Palattehan jo halusta tietää mitä ostin?
Kierrettyämme ystäväni kanssa koko Aulan kirppistilan tyhjin käsin, olimme jo suuntaamassa pois. Päätimme kuitenkin kurkata uudelleen lähimpänä ovia olleet pöydät, joissa oli tullessamme ollut hillitön ruuhka. Olin pöytiä kierrellessäni kuullut jo muutamalta ystävältä, että he olivat tehneen niissä pöydissä löytöjä. Niin teimme mekin.
Tarvettahan minulla ei näille Valentinon laseille olisi oikeastaan ollut, mutta ne ovat mielestäni varsin klassista mallia, sopivat kasvoilleni ja ovat ruuvien kiristyksen jälkeen lähes uudenveroiset.
 Tykkään näissä ohuista sangoista ja siitä, ettei merkkiä ole tarvinut laittaa laseihin "kissankokoisinkirjaimin".
Tämän tyylistä paljettituubihuivia olenkin jo kerran hiplaillut, mutta jätin sen silloin melkein 50e hintansa vuoksi kauppaan. Nyt en tehnyt samaa virhettä :)
Tämän merkki on ilmeisesti Rosebullet, mutta se ei ole minulle tuttu.
Tykkään siitä, että kirppiksellä on hinnat kunnossa. Maksoin näistä yhteensä 25e, uskotteko? 

Mitä tykkäätte löydöistäni?

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt ja tosiaan hinnat kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo hinnat oli todella kiva ylläri :)

      Poista