lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappuasu

Vappuasua ja muuta aiheeseen sopivaa, muutama päivä jälkijunassa.

Vappuaattona pukeuduin toki haalareihini. Luulen, että se oli viimeinen kerta ikinä sitä iloa. Haalarit ovat kyllä kunnon vuosijuhlallisuuksien lisäksi parasta yliopistossa (mitä joistain tutkinnoista ;P). Ylpeästi olen kantanut molempia omiani (siis haalareita, mutta toki niitä tutkintojakin :D ). Harmittavasti humanisteilla on, toki jossain määrin ymmärrettävästikin, vallalla haalarinvähättelykulttuuri, joka johtaa siihen, että haalaria käytetään vain todella harvoin.
Vappupäivänä pukeuduin brunssille hyvin minulle ominaiseen tapaan, lakista värit hakien. Miten yllättävää, tätä ei varmaan kovin moni muu keksinyt ;P
Brunssi oli todella hyvä, kuten Fontanassa aina. Hinta oli tosin melkein 10e normibrunssia kalliimpi. Olihan siellä ehkä muutamia ruokia, joita ei normaalisti olisi, muttei kuitenkaan melkein kympin lisäarvoisesti. No, onneksi Fontanan vappukorotus oli maltillinen. Turussa oli muutama vappubrunssi 44 euroa, joista normaalisti saa maksaa alle 20.

Nämä jo esitellyt baltsut pääsivät ensikertaa ulkoilemaan. Ovat muuten hirveän tukevaa materiaalia, toivottavasti eivät ala hangata! Mutta on ne silti niiiiin söpöläiset :)
Kuten muutama päivä sitten kerroin, olen pohtinut kovasti blogini rajoitteisuutta ja lupasin harkita pärstänikin esittelyä. Jotenkin tähän vappuiluun ja lakkeiluun se sopi, joten saatte lakkikuvan. Pyrin kuitenkin kovasti hämäämään ja vähentämään sen painoarvoa esittelemällä samalla erään esittelemättä jääneen ostokseni.
Tämä onkin ensimmäinen Holly&Whyte malliston tuotteeni. Ostin tämän jo ajat sitten malliston saapuessa Lindexille, mutta jotenkin nyt, kaiken vapputingeltangelin ollessa mielessä, muistin sen olemassaolon. Tykkään paljon!

2 kommenttia:

  1. Ihana toppi :) Kiva, että näkee hieman kasvojakin täällä, itsellänikin oli joskus ongelma, että julkaisenko vai en :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, eiköhän minunkin ole aika siirtää suurin ujostelu syrjään :)

      Poista