keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa

Marjatta Pokelaan tämä ei liity ja tiedostan hyvin vahvasti kontrastin tämän päivän avautumisen ja huomisen iik-kattokaa-mitä-mulla-on -postauksen välillä, mutta nyt on taas pakko ihmetellä hiukan.

Tapaan usein todeta, että ihmisillä on ihan liikaa vapaa-aikaa. Ei kenelläkään ole "ennen" ollut aikaa tuijottaa sitä omaa napaa, kun on täytynyt ruokkia lehmät ja tehdä lapset. Nykyihmiset kuvitteleva, että tässä maailmassa kaikki tehdään heitä varten. Suosikkejani on ne iki-ihanat some-avautumiset, joita tulee joka tuutista, kun tulee joku uusi "turhaketuote" markkinoille, kuten nyt viimeksi se valmiiksi paistettu jauheliha. Nykyiset "menestyjät" eivät tunnu tajuavan sitä, ettei jokaista tuotetta tehdä meitä terveitä varten, vaan jollekin se turhake on iso ilo ja arjen pelastus. Tiedän, etten ole ensimmäistä kertaa tällä asialla, eikä päivän aiheeni liity itseasiassa suoriltaan edes tähän :D

Se mistä haluan ulista, on tämä seksinostokielto-kriminalisoiminen-täyskielto-vatvominen. Ei lakeja tehdä siksi, että kukkahatut nukkuisivat paremmin yönsä. Ei kaikkia lakeja tehdä siksi, että meillä terveillä ja työkykyisillä olisi vielä vähän kivempaa, vaan (joidenkin) lakien tarkoitus on suojella niitä meitä tavalla tai toisella heikompia. Seksin oston täyskielto on yksi naurettavimmista ehdotuksista hetkeen. Kyllä, ihmiskauppa on todellista. Jos sitä ei Suomen kaltaisesta lintukodosta usko, kannattaa koettaa viettää aikaa ruotsinlaivoilla. Siellä kuulee hienoja tarinoita siitä, miten ihmiskaupan uhreja kuljetetaan muiden humppaturistien seassa. Ihmiskauppaa vastaan pitää taistella, mutta siihen ei auta pykälillä pelleily. Seksin oston täyskielto kertoo rumaa kieltään päättäjistä, jotka ovat irrallaan tästä oikeasta yhteiskunnasta. Yhteiskunnasta, jossa tarvitaan myös seksipalveluja. Jos joku nyt miettii että miksi ihmeessä, niin, noh, luulen tehneeni pointtini oikeasta yhteiskunnasta vieraantumisesta harvinaisen selväksi.

Jos tänään ei jaksa vielä ihkuttaa uusia juttuja, niin sananen jbbstä ;P
Ennustin viimeviikolla, että siellä on "oikeitajulkkisjulkkiksia" 3/12 ja olin niin oikeassa. En vielä tiedä, aionko katsoa kauden vai en, en vielä ole yhtään kautta bbtä seuranut, joten olisihan jo aikakin. Vuosittain kuitenkin huvittuneena seuraan, eilenkin alkanutta, väärin-valittu -ulinaa. Ihmiset on niin ihania, kun he kuvittelee vahvistavansa ah-niin-uniikkia elitistisyyttään sillä, että korostavat televisiottomuuttaan ja huonoa julkkisten tuntemustaan.

Aika kärkäs päivä mulla tänään, ootte silti ihania, öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti