keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Juhlimassa

Sain tuossa jokin aika sitten kutsun Eskimon ja yhteistyökumppaneiden joulun ja talven juhlat -iltaan 
- ja minähän suurella riemulla osallistuin

Bussin kuljetettua meidät piikkipaikalle saimme alkuun maistella viinimaahantuoja Fondbergin viinejä, joista voisin mainita hieman lisää, jossain toisessa yhteydessä.

Seuraavaksi saimme seurata mitä kaikkea jouluista ja juhlavaa voi askarrella käyttäen Eskimon tuotteita hieman totutusta poikeeavasti. Nättejä, helppoja ja juhlavia koristeita.


Asetelman voi tehdä myös kertakäyttöiseen vuokaan. Mielestäni tuo vuuan väri on kaunis ja on varsin kätevää, kun tietää, että vuoka kestää kosteutta, mutta sen voi hävittää samalla kun kuivuneen asetelman.

Kiva vaikka pöytäkoristeeksi.

Kakkupaperia lahjapussissa.

Joskus ne kaikkein hauskimmat ideat ovat niitä yksinkertaisimpia, eikö teistäkin?

Askartelutuokion jälkeen Aki Wahlmanin kokkikoulussa :)

Tässä tehdään sinkkukinkkua :D

Aki suosii ruoan maustamisessa metsistä saatavia kasveja. Pisteitä siitä, niin minäkin tekisin, jos kokkaisin :D

Aki myös puhuu hyvin. 
Tilaisuuden jälkeen soitin vanhemmilleni ja kerroin, että tämän jälkeen meillä paistetaan joulukinkku tosi matalassa lämmössä ja kinkkupussissa :D
Isä lupasi harkita asiaa :D

Tässä yritin kuvata yhtä aikaa kaunista kukka-asetelmaa ja suolaisia cake popseja.

Kokkikoulun jälken loppuilta olikin juuri minun juttuani
-syömistä :D

Illan kruunasi Antti Suomelan lyhyehkö kahvihetki.
(glögiäkin luvattiin, mutta sitä ei ainakaan minulle asti näkynyt ;D )

Ehkä kahvikissana tämä oli kuitenkin se lempparein kohta illassa.
Sain maistaa espressoa, jonne oli laitettu hieman kermaa ja hasselpähkinää sekaan -nam!
Niin se maitokahvityttö pikkuhiljaa kääntyy.


Haluan kiittää Eskimoa ja heidän yhteistyökumppaneita viinimaahantuoja Fondbergia, Suomen Sokeria ja Meiraa mukavasta illanvietosta. Oli kivaa ja sain hauskoja ideoita. 
Oli myös iso ilo huomata, että vaikka paikalla oli aika paljon ruoka-/leivontabloggareita niin paikalle oli myös muistettu kutsua meitä, jotka eivät itse kokkaa, mutta jotka isolla ilolla syövät ja ahmivat ideoita ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti