tiistai 26. marraskuuta 2013

Lisää löytöjä

 Olen tehnyt viimeaikoina muitakin, itselleni uusia, löytöjä.
Siis pöperölöytöjä, ei tämä mikään muotiblogi ole ;P

Ehkä kaikki jo tiesivätkin, mutta Ateneuminkujalla, kaiken remontin seassa, on pieni ja tunnelmallinen Konditoria pH7, jonka pääpaikka on Tuusulassa.

Ja voi mitä kaikkea se pieni myymälä pitääkään sisällään!
Pieteetillä tehtyjä suupaloja ja jänniä leivoksia, jotka kaikki oli laitettu esille todella kauniisti.Myös palvelu oli todella erinomaista ja ihanan rentoa, lähes tuttavallista.
Tuli hyvä mieli, ja menen taatusti pian uudelleen!Vasemmanpuoleinen herkku on ystäväni ja oikeanpuoleinen minun valintani.
Molemmat olivat oikein hyviä, ystäväni valinta oli hyvin raikas, siinä oli ehkä tyrniä.
Omassani oli vadelmaa ja valkosuklaata - ihan täydellisen hyvää!

Valinnanvaraa olisi ollut todella paljon itsetehdyistä jäätelöistä alkaen.
Jos pienen miinuksen voi muuten niin täydellisestä maistelutuokiosta antaa, niin leivosten päällä näkyvät pH7-mainokset olivat pahvia; ei hyvä! 
Mielestäni kaikki pitäisi olla syötävää, mitä leivonnaisen päälle laitetaan. Tuollaisia kun kuitenkin on saatavilla vaikka suklaasta.
Toki posliinikuppi olisi viimeistellyt kattauksen, mutta ymmärrän pahvimukin hyvin noin pienessä tilassa. Toivottavasti se kierrätetään asianmukaisesti. Pahvikupeista on kyllä se iso ilo, että näin hidas kahvinjuoja saa loput mukaan.
Hintatasosta en ole ihan varma, sillä en maksanut tätä itse (siis ystäväni maksoi, tämä ei ole tokikaan sponssipostaus), mutta mielestäni hinnat olivat hyvin kohtuulliset, varsinkin sijaintiinsa nähden.

Käykää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti