perjantai 29. marraskuuta 2013

Yhteistyöimuri

Iih minulla on uusi imuri! 

Minulla oli myös useita parempia otsikkovaihtoehtoja, mutta ajattelin hillitä itseni, kerrankin. Tämä lieni kuitenkin tarpeetonta, olenhan usein kertonut teille kiintymyksestäni sekä kahvinkeittimeen että pesukoneeseen :D

Joulun ja talven juhlat -tapahtuma pidettiin BSH-kodinkoneiden tiloissa, joissa oli heidän esittelymallejaan nähtävillä. Esillä oli myös imuri, jonka hankkimista olen jo pohtinut. Olihan se edellinen jo huono ja lievästi ilmaisten kovaääninenkin. 
Päästyäni kokeilemaan pitkään pohtimaani imuria (kyllä, sinne kauppaan on niin hankala laiskan lapsen lähteä testailemaan ;P) oli helppo sanoa heipat sille edelliselle ja kantaa tämä söpöläinen kotiin.

Okei, nyt tiedätte, että huijaan. 
Laatikko painoi melkein 5 kiloa, joten en kyllä kantanut sitä kotiin, vaan hain sen ystäväni kanssa autoillessamme. Kiitos hänelle siitä!

Kyllä, minusta tämä on hurmaavan söpö, varsinkin väriltään.

Koska asun yksin yksiössä, on mielestäni ihan järjetöntä omistaa iso ja hankala imuri, joka vei kaiken tilan siivouskaapista. Olinkin päättänyt vaihtaa pienempään varsi-imuriin, joka on muutaman imurointikerran jälkeen osoittautunutkin juuri sellaiseksi laitteeksi, kuin odotin.
Boschin Move 2in1 -imurissa vaikeinta oli valita väri, päädyin shamppanjaan.


Olin kuullut ja lukenut, ettei varsi-imuri korvaa mitenkään imuri-imuria, mutta minun käytössäni se tekee sen. Tuo imuroi oikeinkin mainiosti, aiempaa imuriani selvästi paremmin, ja taipuu sopivasti ahtaisiinkin tiloihin. 


Ettekö te kaivaneetkin näin montaa kuvaa lattiastani? ;)
Imuria on helppo käyttää ja sen voi pitää latauksessa aina, mistä plussaa.
Hiukan keskustelupalstoilla ollaan skeptisiä erilaisten varsi-imureiden akkujen kestosta, mutta se on sitten sen ajan murhe. Lapsettomassa ja eläimettömässä huushollissani en usko, että imuri joutuu liiallisesta käytöstä kärsimään :D


Tästä siis lähtee itse imuriosa irti rikkaimuriksi, kätevää sekin.
Olen erittäin tyytyväinen hankintaani. 
Ehkä sietääkin, pohdinhan tätäkin ostosta jonkun vaatimattomat kaksi vuotta :D

Postaus on toteutettu yhteistyössä BSH Kodinkoneet Oy:n kanssa ja olen saanut alennusta tuotteesta.

Edit: Ainiin! Jotta mennään kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, 
on myös viimeisessä kuvassa näkyvä Leighton Dennyn kynsilakka saatu blogin kautta. 
Väri on Just Perfect, ja sitä se on! 
Hieman miinusta lakan aika vahvasta tuoksusta, en siis suosittele kaikkein herkimmille henkilöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti