lauantai 21. joulukuuta 2013

Niistä töistä

Pitkin talvea, on viesteissäni pyörinyt isompia tai pienempiä viitteitä työkriiseiltystä. 
Taas, niin todellakin taas :D

Se on aika rankkaa, kun joutuu yllättäin käyttää lakimiestä omien oikeuksiensa turvaamiseen samalla kun toinen käyttää armeijallista samoja tyyppejä siihen, ettei lakia tarvitsisi noudattaa.
Noh, loppuhyvinkaikkihyvin siten, että lakia noudatettiin ja muutama ensimmäinen työttömyyskuukauteni tulee olemaan taloudellisesti aika rentoa.
Kuitenkin, jos olisin tiennyt sen yhä jatkuvan paskamyrskyn, jota sain kokea viimeksi eilen, olisin ehkä tilanteen ollessa käynnissä joko soittanut poliiseille tai todennut, että annetaanpa olla, kai sitä ihminen selviää rahatta, jos se pakotetaan laittomaan irtisanomiseen.

 Haluaisin todella tehdä töitä. Tiedän olevani hyvä siinä mitä teen tai noh teksin. Elämme, ikävä kyllä, yhteiskunnallisesti aika erikoista aikaa. Töitä on niin, että jo palkatut ihmiset hukkuvat niihin, mutta rahaa tai halua ei ole palkata lisää.

Työnhakurumba on siis taas alkanut, ikäväkseni voin todeta, ettei maailma ole inhimillistynyt viime kevään jälkeen. Teetetään ihan tolkuttomia ennakkotehtäviä, joita ei lopulta edes lueta.
En tiennyt olisiko pitänyt itekeä vai nauraa, kun sain viestin, jossa narisevan laiska ääni kertoi, että kiva kun vaivauduin paikalle, uudelleen ei tarvitse tulla :D
Vaivauduin? 
Kyllä minä työhaastatteluissa mielelläni käyn ja se näkyy, ei se ole vaivautumista paikalle.
Osaanhan sentään käyttäytyä :D
Tuokin oli tosi kiva reissu. 
Ilmeisesti on vain liikaa vaadittu, että se olisi kiva reissu myös vastapuolelle. On aika pelottavaa, ettei rekrytointia ymmärretä ulkoistaa, jos se kuitenkin sitä suorittavasta tuntuu yhtä mukavalle kuin oman käden irtisahaaminen.

Jos lähtisin tiivistämään tätä aamuajatustani, voisin todeta, että on ollut aika opettavainen ja rankka vuosi. Pienenä vinkkinä haluaisin mainita, että tietäkää arvonne ja pitäkää huoli, että lakia noudatetaan. Se on oikeutenne - ikävä kyllä, se ei estä sitä kitisemistä, joka väistämättä oikeuksiasi polkeneen puolelta alkaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti