maanantai 20. tammikuuta 2014

Maanantaita

Tänään kävin salilla ja siivosin
- mitäpä muuta sitä maanantaina tekisi

Viime viikolla sensijaan kävin taas Emmassa, tai siis Weegeessä, koska Emmahan on vain osa sitä. Emmaan minulla oli ihan asiaakin ja pyörähdin siinä samalla Kellomuseossa ja Espoon kaupunginmuseo Kamussa.
Emma ja Kamu kirjoitataan itseasiassa oikeastaan isolla, mutten halua liikaa capseja blogiini :D

Luulin kuvanneeni teille Harri Koskisen vuonna 2003 Issey Miyakelle suunnitteleman Vakio -kellon, mutten löytänytkään siitä kuvaa. Menkää siis itse katsomaan :D
Kellomuseossa oli myös Ristomatti Ratian suunnittelemia hauskan vähäeleisiä rannekelloja. En tiennytkään niistä aiemmin. Niitäkin on ilmeisesti yhä saatavilla

Kamussa on ihanan lämmin, siellä on niin trooppinen ilmasto, että näillä keleillä olisi tehnyt mieli muuttaa sinne :DTämä muovipussiseinä oli ihana. Kamussa oli myös paljon vanhoja tuotepakkauksia ja muuta hauskaa.

Oletteko katsoneet Subin Mutsi -sarjaa? En tedä mitä siitä pitäisi ajatella. Ihan hyvä, että tehdään komediaa rankoistakin aiheista, mutta kyllähän siihen kiteytyy aika hyvin eri yhteiskuntaluokkien kuilu ja se miksi syrjäytyminen siirtyy sukupolvelta toiselle. Enkä ole vielä ihan varma, onko se yhtään hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti