perjantai 24. tammikuuta 2014

Tunnesyöjä

Olette varmasti havainneet, että syön aina.

Minulle syöminen liittyy hetkiin perheen ja ystävien kanssa, vaikka toki syön myös yksin. Kokeilen paljon ruokapaikkoja hetken mielijohteesta ja joskus syön taas kolme annosta kaurapuuroa päivässä (en siis peräkkäin vaan eri aikoihin), vain koska voin.

Olen onnellinen siitä, ettei minulla ole taipumusta ahmimiseen, sillä muuten olisin taatusti paljon, paljon paksumpi kuin olen. Joskus mietin myös, olisinko paljon enemmän rahoissani, jos söisin aina vaikka vaan sitä puuroa. Noh, tiedän varmasti, että olisin silloin monta kokemusta ja hetkeä köyhempi.

Pidemmittä puheitta; ruoka(paikka)kuvia reilun viikon ajalta.Blogimaailma on helppo paikka uusien ruokafiksaatioiden kehittämiseen. Blogeista saa päähänsä paljon pakkomaistaaheti-juttuja, kuten Fazerin kaakao kuvassa. Myös tuo caesar-leipä on maistamisen arvoinen.


Tämä pullakuva on vähän huono juttu, ei tämän syömisen tähän pitänyt mennä. 
En edes ole mikään munkkien ystävä. Mutta, antakaahan kun selitän :D
Katsokaas, heti ensimmäisenä aamuna tavarani tänne Torkkelinmäelle kannettuani, haistelin, että täällä naapurissa on pakko olla leipomo. Päätin kuitenkin aktiivisesti unohtaa sen, olenhan kuitenkin paljon enemmän sokerin, tärkkelyksen ja e-koodien, kuin pullan perään ja vaikka se niin idylliseltä  kuulostaakin, en voi alottaa aamujani pullakahvilla. Välttelin asiaa tietoisesti, kunnes luin Nyt-liitteen Tästä tiedät, että asut Kalliossa -jutun (kyllä, kirjastoni seuraa minua Twitterissä < 3 ) ja siellä mainittiin Avikaisen leipomosta. Pakkohan se oli tarkastaa ja voi pojat, nyt sitä unohtamista tarvitaankin vielä aktiivisemmin :D


Ruokavieraani halusivat jotain tex-mex -tyyppistä ruokaa ja Mayaa meille kehuttiin, Mayaan siis mentiin. Ei voi valittaa, ruoka oli hyvää ja sitä todella oli riittävästi. 

Tätä postausta kirjoittaessani syön irtokarkkia :D
Ehkä joku mehupaasto olisi välillä ihan tervetullutta, muttei vielä huomenna. Huomenna on brunssipäivä ;P

2 kommenttia:

  1. Ihan loistava toi Nyt:in lista! Kyllä tuli monta kohtaa rastitettua :D ja todellakin vielä teen paluun Kallioon ;)

    VastaaPoista