lauantai 8. helmikuuta 2014

Brunssi Café Köketissä

Näin vaihdosta palannutta ystävääni pitkästä, pitkästä aikaa ja mikä olisikaan ollut parempi tapa vaihtaa kuulumisia, kuin tehdä se brunssin äärellä.

Paikaksi valitsimme Café Köketin brunssin. Olin kuullut siitä hyviä arvosteluja ja nähnyt muutamia houkuttelevia kuviakin.

Brunssi oli hyvä, hauskan erilainen.


Alkuun tarjoiltu smoothie ja pöydissä valmiina olevat popparit olivat ehkä, kaikessa yksinkertaisuudessaan, brunssin paras asia.
Unohtamatta uskomattoman maukasta lohi-öö-mössöä.

No ne popparit ja se smoothie < 3

Vaikka makean ystävä olenkin, oli jälkkäripöydän tarjoilu minulle liian makeaa. Instagramistani voi kuitenkin vilkaista, mitä jälkkäripöydästä tarttuikaan lautaselle. Tokihan jälkkäreitäkin piti maistaa, vaikka ne hyvin makeita olivatkin :D

Hauska esillelaitto. 
Kukan muotoon leikellyt hedelmät tuntuivat olevan erityisesti viereisen pöydän lapsiasiakkaiden mieleen.

Kokonaisuus oli kiva, paikka oli hauskan viihtyisä. 
Sisustus oli pirteä, seinillä paljon hauskoja julistetauluja ja sohvilla paljon koristetyynyjä kivoissa eri kuoseissa. Paikasta tuli hyvällä tavalla mieleen päiväkoti.
- Sanoo ihminen, joka ei koskaan ole astunut jalallaan päiväkotiin :D

Maistiainen päiväkodista ;)

Mieluummin tosin istuisin tuolilla pöydän ääressä, kuin sohvalla, mutta se nyt on pikkujuttu. Musiikki oli myös hieman liian kovalla ja sisällä oli hieman liian kylmä, mutta mitäs me niistäkään pienistä.


Kokonaisuus oli kivan erilainen ja erikoinen, sisältäen kuitenkin tutunturvaisia brunssijuttuja; kuten pekonia. Mielestäni 22,50 euron hinta oli kuitenkin pikkuisen yläkanttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti