sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tallinnassa


Kävin tässä taannoin piipahtamassa Tallinnassa, tarkoituksenani käydä tutustumassa Titanic-näyttelyyn, ennenkö se maaliskuun lopussa poistuu Tallinnan Merimuseosta.

Täytyy todeta, että kannatti käydä! Näyttely oli hieno ja laaja ja hyvin tehty. Näyttelyssä sai aikaa kulumaan hämmentävän paljon. Kiersin myös itse Merimuseon puolen, vaikkeivät sota-alukset minussa suurta kiinnostusta herätäkkään - joskus on kuitenkin hyvä sivistää itseään sen oman hiekkalaatikon ulkopuolelta. Näyttelyhän ei ole itse varsinaisessa, vanhassa Merimuseossa, vaan lentosataman puolella.

Näyttely oli tosiaan pieteetillä toteutettu. Tunnelmat vaihtelivat kivasti, kun siirryttiin luokkien välillä.


Söin päivällistä Sfäärissä, josta tein myös yhden ihanan, myöhemmin esiteltävän ostoksen. Malttamattomat toki ovat nähneet sen jo ajat sitten Instagramissani.

Kahvittelin C'est La Viessä, jossa olen käynyt aiemminkin. Tällä kertaa en täysin vakuuttunut. Siihen on kuitenkin kiva pysähtyä, kun käy vilkaisemassa Südan tarjonnan.

Piipahdin myös Viron vanhimmassa, yhä toimivassa, kahvilassa, Kalev-suklaafirman Maiasmokkissa. Tämä oli ihan harkittu pysähdys, sillä en ollut koskaan aiemmin käynyt tuolla. Aina on tullut vain kipitettyä ohi. En oikein osaa vielä sanoa tästä mitään, sillä kaikki ihanat kakut jäi kokeilematta, joten on mentävä joskus testaamaan tarkemmin :D Samassa talossa pääsee halutessaan tutustumaan myös marsipaanin valmistukseen. Tässä ei toki ollut tarkoituksenani kuvata tuota täti-ihmistä, vaan maailmanpyörässä pyöriviä kahvikuppeja.
- Sori mummo!

Minulla on pieni kutina siitä, ettei tätä lippua kannattaisi käyttää ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti