keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vielä vähän viikonlopusta


Koska minulla ei ole parempaakaan postattavaa, jaarittelen vielä hiukan viikonlopustani.

Asiaahan voi tehdä vaikka kukkaruukusta, tai kuten tässä tapauksessa leipäkuoresta.

Hodareiden lisäksi viikonloppuna tuli nautittua tsekkiläistä ruokaa Vltavassa. Olen käynyt siellä aiemminkin, muistelen edellisen ruokailun olleen hiukan tätä kertaa parempi.

Minun ruokani ei ollut kummoinen, olen parempaakin lohisalaattia syönyt.
Koko postausta aloin kuitenkin kirjoittaa tämän lohikeiton vuoksi:

Ruokalistassa mainittiin, että keitto tarjoillaan leivän sisässä. Väitin kanssaruokailijoilleni sen tarkoittavan leipäkuorta, kuten vaikka ranskalaisessa sipulikeitossa.
Ei ihan; tuo oli hauska, erittäin pelkistetty ja peräti hyvällä tavalla huvittava.
Kauniiksihan en tätä sanoisi, mausta taas en tiedä mitään. Olisi melkein pitänyt pistää omakin lusikka tuohon soppaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti