torstai 27. maaliskuuta 2014

Vierailulla Siluetissa

Kauneus & Terveys -lehti kutsui lukijoitaan vierailemaan Siluetti Spa:n tiloihin 
- ja minähän menin.

 Sain opastetun kierroksen hoitohuoneissa ja voin vain todeta, että Siluetti Span tilat olivat upeat. Tiloissa on mahdollista tehdä jos jonkinlaista kosmetologista hoitoa ja yhdelle tai kahdelle henkilölle samaan aikaan.

Ottamani kuvat eivät tekisi kunniaa hoitolan tarkkaan mietitylle interiöörille, joten keskityn esittelemään (taas! ;P) ruokakuvia. En ikävä kyllä tiedä mistä tarjoilut oli tilattu, mutta ne olivat oikein maistuvia.
Sen olisi ehkä voinut tilaisuudessa kertoa, uskon monen muunkin miettineen samaa.


Nauttiessamme tarjoiluja kuulimme mielenkiintoisia lyhyitä luentoja kauneuskirurgiaan liittyen. Plastiikkakirurgia herättää paljon mietteitä ja mielestäni se on jokaisen oma asia. Itselläni ei tällä hetkellä ole kiinnostusta korjata mitään, mutta aina on hyvä sivistää itseään, pitää mielen avoinna ja olla perillä mahdollisuuksista.


Minusta illan vaikuttavin anti oli kirurgi Katja Puumasen luento, jossa hän kertoi omia periaatteitaan ja esitteli jopa omia potilastöitään. Hän oli hyvin vakuuttava ja uskon, että hän todella tietää mitä tekee.

Vaikka itse meninkin paikalle silkasta uteliaisuudesta oli ilta kaikin puolin mielenkiintoinen eikä lainkaan turha, vaikka äsken kerroinkin, ettei aihe ole minulle ajankohtainen.
Heille, joille aihe ehkä on ajankohtaisempi, muistuttaisi, että 24% arvolisävero lisätään vapunjälken kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin - myös pistos- ym. hoitoihin. Se on aika iso lisäys hintaan.

Vaikka yllä kerroinkin jo, haluan vielä tarkentaa, että tämä ei ole maksettu mainos, eikä minua kutsuttu bloggarina paikalle, vaan menin ihan silkasta uteliaisuudestani ja hyvä niin. Nyt jos tulisi tarve tai pakko korjata jotain, tietäisin, ettei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan (pun may be intended).

4 kommenttia:

 1. Minulla on tarkoitus jossain vaiheessa leikkauttaa yläluomet - meillä on sukuvikana nämä roikkuvat luomet ja suvun naisilla on järjestään jossain vaiheessa niitä leikelty. Itsellä alkavat olla sillä rajalla, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Ja kyllä tuo arvonlisäveron korotus tulee tuota leikkaukseen menoa pitkittämään, harmitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä onkin varmaan aika isot jonot, kun kaikki, jotka ovat jostain korjauksesta haaveilleet ryhtyvät nyt kiireellä hommiin. Luulen, että tuon alvin lisäämisen jälkeen vielä isompi osa leikkauksista karkaa naapurimaihin.

   Poista
 2. Joskus ihan pikkuisena kuulin, että kauneusleikkauksilla voi korjata kaiken. Silloin tomerasti päätin, että haluan saada eurooppalaisen suoran nenän ja päästä eroon olemattomasta kaulaheltasta! Onneksi olen noista ajoista viisastunut, nykyään saa olla naamaansa ihan tyytyväinen c: Kyllä minustakin kauneusleikkaukset ovat oma asia. Kuitenkin mielestäni plastiikkakirurgiaan kannattaisi turvautua vasta, kun siihen on jotain lääketieteellisiä perusteita tai ulkonäöstä on oikeasti haittaa elämälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tokihan sitä toivoo, ettei kukaan kauneuskirurgialla ainakaan yrittäisi ostaa itselleen parempaa mieltä rai pidempää parisuhdetta. Mutta toisaalta, mun mielestä asiat jotka häiritsee on aina parempi korjata kun jäädä murehtimaan niitä.

   Poista