maanantai 2. kesäkuuta 2014

Aamupalalla Starbucksissa


Sain tuossa hetki sitten mukavan kutsun aamiaiselle Starbucksiin ja kuulin samalla kesän uutuusjutusta Starbucks Discoveries kylmien kahvijuomien maailmassa.

Starbucks kiinnostaa minua kahvi-ihmisenä paljon, mutta vielä sitäkin enemmän olen kiinnostunut sen mielettömän hyvin toteutetusta brändistä - sitä on rakennettu pitkään ja huolella.


Saimme kuulla mukavia juttuja ja tuotetietoutta niin Starbucksin, kuin Pilgriminkin puolelta. Kiitos vielä kovasti!

Aika makea aamiainen, etten sanoisi :D
Tiesittekö, että nuo vohvelit "kuuluu" lämmittää noin, kuuman kahvikupin päällä. Aika hauska idea!


Pääroolissa tällä kertaa oli Starbucks Discoveries Skinny Cappuccino. Kesän uutuustuotteessa on Starbucks Espresso Roast -kahvia ja maitoa, mutta 40% muita vastaavia kylmiä kahvijuomia vähemmän sokeria. 
On se silti kuitenkin vielä aika makea, sopii hyvin jälkiruoaksi. 
Discoveries -sarjan kahvijuomat on valmistettu Reilun Kaupan sertifioimasta espressopaahdetusta Arabiaca -kahvista, kuten kaikki muutkin Starbucksin kahvit.

Onko Starbucksilla teille joku erityinen merkitys vai välttelettekö Akateemisen jonoja viimeiseen asti? :)

4 kommenttia:

 1. Ei niillä merkitystä ole, en tosin haekaan suuremmin tuolta mitään. En ole minun juttuni niin paljon. SEn sijaan kaupasta joskus ostan, tuo skinny on hyvöä, noussut omaksi suosikikseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä meille tavallisille kahvikuluttajille Starbucksin superhyperkermamaitovaahtosiirapit on välillä liian extremeä :)

   Poista
 2. Minäkin sain kutsun kyseiseen tilaisuuteen, mutta harmikseni sain jättää tämän välistä kun arkiaamuina työt kutsuvat. :/ Ihana blogi sinulla! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Voi höh, ehkä ensikerralla paremmalla aikataululla :)

   Poista