maanantai 4. elokuuta 2014

Täällä taas


Olen ollut taas pitkään poissa. Noh kyllä te ymmärrätte - kesä ja muut kiireet.

Heittäydyn puolustelukannalle ja selittelen ensimmäisenä asiaa nyt jylläävällä kesäflunssalla. Flunssa itsessään on siedettävä, mutta näihin Kaakkois-Suomen helteisiin lisättynä olo on aika tukahduttava.

Lisäksi haluaisin ehkä jatkaa puolustelujani vetoamalla Meripäiviin, kiihkeisiin lämpimiin öihin tai edes järkeviin töihin mutta pyhpah :D Eipä ole paljon mistään edellämainitusta tietoa arjessani ;P 

Olihan minulla toki taas se kuuma ja itkuinen, jokakesäinen pikasuhde herra Linnan kanssa. Minun ja Väinön suhde on aika ruma; vietetään yhdessä kiihkeät pari viikkoa lähes joka ikinen kesä, joskus ehkä muuhunkin vuodenaikaan. Tiedän tasan tarkkaan ulkoa, mitä hän minulle kertoo ja silti teen saman virheen hypätesseni hänen kelkkaansa joka ikinen kerta, artikkelia välillä vaihtaen. Käännän sivua, itken ja käännän sivua ja itken ja käännän sivua. 
...Turhahan tätä on piilotella. Tiedätte suhteeni sortoon, alistettuihin ihmiskohtaloihin ja kaikkeen minkä koen epäreiluna. 

Voin kuulla useamman huokauksen, taas se vaahtoaa aiheesta. Jos viitsisin etsiä, löytyisi blogista linkattavaksi vapaustaisteluesimerkkejä muutamia lisää. Ainakin yksi Les Mis -itku. Ehkä minussakin asuu pieni torppari :D

Kyllä, ai että arkeni on jännittävää ;D

...Luulen, että olin tulossa kertomaan teille jotain, mutta se sisäinen flunssainen torpparini unohti jo asian :D
Kuitenkin; henki pihisee ja vinkuu. Voisin (näin sujuvasti teemaan sopien ;P ) vaikka yrittää taas skarpata ja esitellä viimeaikain ostoksiani.

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvät syythän sinulla on ollut taukoa pitää - ja kesä nyt vaan on kesä ja silloin on muutakin puuhaa kuin blogata. Niin kuin nyt suhde Linnaan;) Kiva kuitenkin, että olet taas täällä!

    VastaaPoista