perjantai 26. syyskuuta 2014

Uusia juttuja kaapissa


Vaihdoin otsikkoa muutamasti, sillä uusia ostoksia -otsikko olisi ollut harkaanjohtava jälkimmäisen ihanan uutuuden osalta ja suoranaiseksi uutuudeksi tätä ensimmäistä ostosta taas ei voi kutsua. Päin vastoin, tulen vähän jäljessä tässäkin trendissä.

Muistanette, että kertoilin teille vuodenvaihteessa halustani järkevöittää takki"kokoelmaani". Kerroin myös myöhästyneessä puolivuotiskatsauksessa saaneeni sen hyvin alkuun Filippa K:n villakangastakin merkeissä ja kerroin, että toinenkin takkisatsaus on tehty vihjatessani samassa koontipostauksessa toisen syksyn takkihankinnoista odottavan vielä ensiesiintymistään.

Alunperinhän olin ajatellut sovittelevani rauhassa ja testailevani eri malleja täydellisen parkatakin sovitusoperaatiossa. Olin myös ennalta kuvitellut päätyväni Parajumpersiin tavoitteissani löytää täydellisen lämmin ja pitkäaikainen takkikaveri kylmimmille keleille.
- Tiesin myös, että siinä, kuten myös Canada Goose vaihtoehdossa, minun täytyisi hieman säästellä, jotta siihen raaskisin panostaa.

Lisäsin kuvaan reilusti valoa, koska se oli niin syksyisen synkkä. Pahoittelut kuvan laadusta, takki on kyllä ihan musta :D

No kuinkas kävikään; Canada Goosen Trillium -parka käytännössä kaadettiin syliini. Kahta kertaa ei tarvinnut miettiä, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta ostaa muutamasti pidetty Trillium. Hyvä second hand löytö, sanoisin :)
Tämän hankinnan tieltä molemmat Nellyn blogistiparkani pääsivät uusiin koteihin.


Vielä yksi takkiupgradeaus odottaa esittelyään. Olen aika tyytyväinen näihin muutoksiin vaatekaapissani.

Puolivuotsikatsauksessa kerroin myös saaneeni ihanista ihanimman huivin lahjaksi. Veljeni puolisoineen kävi Lontoossa sopivasti syntymäpäiväni korvilla, joten sain superkauniin McQueenin tulppaanipääkallohuivin tuliaisiksi. Eikö ole mieletön!


 Väri on kaunis; juuri mieleeni ja huivi on kivan jämäkkä. Ohuet huivit eivät ole juttuni. Sävy on niin kaunis, etten pääse yli siitä :) Tyylikäs.

Huivissa siis kuviona pääkallo, jonka päässä on tulppaani. Selitykseni ja kuvani ovat taas niin loistavan laadukkaita, huoh :D Tarkemman kuvion näkee halutessaan McQueenin sivuilta.

4 kommenttia:

 1. Voihan - ottaisin molemmat - sekä parkan että kaulaliinan - ihan just tällä sekunnilla omaan hellään huomaani;)
  Nimittäin se parkatakki on täällä edelleenkin hakusessa. Ja lottovoitto:)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne :)

   Joo, mulla on käynyt hyvä tuuri sekä veljen että ostoksen suhteen ;P
   Lottovoittoa silti täälläkin vielä odotellaan ;D

   Poista
 2. Toi Trillium on todella hyvä valint atalven kylmyyteen, ollaan samiksia sit talven pakkasissa :)
  Ja toi huivi on huikea, ottaisin samanlaisen koska vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin, et sulla on se sama ja uskalsin ostaa, kun tiesin, et on hyvännäköinen :)

   Kiitos se on todella, en edes tiennyt et tollasta mallia on!

   Poista