keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Väriestejuoksu, Turku 2014


Mennyt viikonloppuni kului jännissä merkeissä, poissa tietokoneelta. Lisäksi en edes yritä väitää, etteikö radiohiljaisuuteni liittyisi jotenkin meneillään oleviin arvokisoihin. Huhhei, mikä penkkiurheilijan vuosi!

Viime viikonloppuna osallistuin siis ystävieni kanssa Turussa järjestettyyn Väriestejuoksuun, joka oli todella hauska kokemus. Mukaan reissuumme, väsyneitä juoksijoita piristämään ja energiaa antamaan, lähti myös Starbucks, kiitos heille siitä!

Pakattiin kahvit mukaan kylmälaukkuun ja lähdettiin.

Väriestejuoksussa juostaan 5 kilometrin lenkki, jonka aikana kohdataan kymmenen estettä, joista puolessa on mukana myös väriä. Lisäksi väristä saa nauttia tapahtuman alussa ja lopussa ihan tarpeekseen.

Tämä kuva on Joonaksen käsialaa.

Tapahtuma oli todella hauska, mutten edes yritä kieltää, etteikö 5 kilometrin juokseminen esteiden ylittämisine ja alittamisine olisi käynyt minun kunnollani myös hieman voimille. Lisäksi huomasin saaneeni kaksi mojovaa mustelmaa muistoiksi matkalta :D

Kaikkensa antaneet juoksijat tankkaamassa energiaa juoksun jälkeen. 

Kuvahan ei suoranaisesti imartele sivuunkirjoittanutta, mutta halusin valita otoksen, jossa myös reissun pienimmälle Starbucksin jääkahvi maistuu ;P (ei, hän ei oikeasti juonut siitä). 
Värissä sai kylpeä matkan aikana paljon, mutta se myös lähti helposti pois. Jännää kuitenkin oli, että väriä tarttui pitkälahkeisten housujen läpi myös polviini.

Seuraavana aamuna teimme vielä jäljelle jääneistä Starbuckseista aamukahvismoothieta, johon laitettiin esimerkiksi kahvijuomaa ja mustikoita. Toimi aika kivasti piristävänä aamudrinkkinäkin. Toi energiaa ja herätti, eikä kahvismoothien jälkeen tarvinut enää lämmintä kahvia aamupalan seuraksi.

Kiitos vielä Pilgrim, Starbucks ja J, J & A sekä muut kumppanit. Pian uudelleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti