keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Paitalöytöjä


Näin mukavan viileään lokakuun iltaan sopiikin mitä parhaimmin ihanan kesäiset kuvat. Yhtään ei tule ikävä aurinkoa ja lämpöä, eihän ;D
Tarkoitushan ei ole kiusata kylmyydestä kärsiviä, olin vain unohtanut nämä kameraan, josta oli akkukin loppu :D

Kaipailin kesällä muutamia uusia peruspaitoja tai kevyehköjä neuleita ja minulle vinkattiin Cubuksen perusneuleista (kiitos vinkistä S!). Cubus oli minulle oikeastaan täysin vieras liike ennestään, mutta mennessäni tutkimaan sen valikoimia, koin iloisen yllätyksen huomatessani kehuttujen neuleiden olleen alennuksessa ja yhden paidan hinnaksi jäi suurensuuret 4,90 euroa. Toki paitojen normaalihintakaan ei taida olla kymppiä enempää.
Myönnän olevani hieman skeptinen laadun suhteen. Voiko näin halvalla saada edes etäisesti laadukasta tuotetta?

Valikoimakin yllätti positiivisesti. Ylimmäisenä olevan neulepaidan lisäksi tarjolla oli kahta neuletakkimallia, tuota v-aukkoista ja pyöremmällä kaula-aukolla olevaa. Värejäkin oli vaikka muille jakaa. Paitojen edullisuuteen nähden olin ehkä hieman tylsä ja valitsin vain perussävyisiä paitoja. No, ehkä ne tulevat paremmin käyttöön, ainakin ylimmäisessä on mielestäni ihan mieletön sävy.

Laadusta en vielä osaa sanoa mitään, mutta tähän mennessä materiaali on tuntunut hyvälle ja luotettavalle :)
…Seuraillaan mielenkiinnolla ;P


Toinen kesällä eteeni ilmestynyt mielenkiintoinen neuleuutuus tuli H&M:ltä. Myös Henkan Premium Quality -tuotteet olivat minulle uusi tuttavuus. Tämän, noin 25 euroon alennetun, kashmirneuletakin avulla aloitan mielelläni tutustumisen tähän "vähän parempaan" mallistoon.

Toivottavasti ostin halvalla laadukkaita ja kestäviä neuleita. Vai onkohan se paradoksi?
Mitä hyviä löytöjä olette viimeaikoina tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti