sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Viikolla


Perjantaina lopetin kesäpöperöistä jaarittelun ja mainitsinkin siirtyväni syksyisiin, joten tuumasta toimeen. Palattehan halusta nähdä, mitä loppuun kuluvan viikon aikana napaani ahdoin?

Kiitos Cityn Syö Helsinki! -tapahtuman tarjoili Mille Mozzarelle aamiaisbrunssia. Kerta oli minulle Millessä ensimmäinen, kokemuksena ihan kiva. Toivottavasti satun paikalle joskus vaikka lounasaikaankin. Parasta aamiaisessa oli toki kuulumistenvaihto ystävän kanssa. Kuitenkin, yhtä kaikki, oli ihanaa istahtaa aamulla valmiiseen pöytään. Aamupalatreffailuja pitäisi harrastaa useammin.

Viikon aikana söin kympillä myös burgerin ravintola Königssä, kuten itseasiassa myös viimevuonna. Burgeri oli ok, ei mikään ihmeellinen, mutta hintansa nähden oikein kiva. Parasta taas oli toki seura ja matkasuunnittelut :)


Mille Mozzarelle -reissulla "ehdin" myös viimein piipahtaa (jo niin kohutussa) Roobertin Herkussa, ja olihan siellä näkemistä. Karkkipurkkeja purkin perään, nam. Eikä toki tyhjin käsin tarvinut poistua :)


Viikon ehdottomimmat ruokaöverit sekä -morkkiksen tarjosi Eiraan avattu Sandro. Istuimme isommalla porukalla iltaa Sandron menukokonaisuuksista nauttien ja huhuh miten paljon siihen kuului ruokaa. Jo alkuruokien kohdalla järkytyin pöytään kannetun ruoan määrästä. Se kuitenkin oli pientä pääruoan rinnalla. Ylläolevassa, pimeässä, kuvassa on kahden ihmisen annos. Takana näkyy lähes normaalikokoinen sinireunainen lautanen, tuo tarjoilulautanen siis oli melkein pöydän levyinen. Huhhuijaa, mieletön morkkis kesti siihen saakka, kunnes meille aterioinnin päätteeksi tuotiin takeaway-rasiat ja pyydettiin lappaamaan loput mukaan. Sandron makumaailma ei ehkä kohtaa omaani, mutta ilta oli riehakas ja ruoka ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Sandron riesling oli kyllä ihan mielettömän hyvää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti