keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kympin kampaus! - Yhteistyössä OBH Nordica


Kuten osa teistä varmaan reaaliaikaisemminkin Facebookin tai Instagramin kautta huomasi, sain OBH Nordicalta muutama hetki sitten kutsun Forumiin Kympin kampaukseen. Kampaus toteutettiin nopeasti ja edullisesti OBH Nordican kotikäyttöönkin tarkoitetuilla muotoilulaitteilla.

Napsin Janna loihti minulle kiharruspuikkoa apuna käyttäen valitsemani espanjalaisnutturatyyppisen kampauksen ja olin aivan myyty! Lopputuloksena oli ihana tukka joka oli niin oloiseni.

- Koska en ole mikään hiusihminen ja joskus jopa hiusten harjaaminen tuntuu liian monimutkaiselta prosessilta, annetaan vaihekuvien puhua puolestaan.

Ensin siis harjailtiin tukkaa...
Kyllä, olin taas niiiin valmistautunutta blogistia ja puhelimen kanssa liikkeellä. Puolustaudun sillä, että kamera oli tuolloin joissain muuttolaatikkoleikeissä mukana.

 ...sitten kiharrettiin. Aika kivat kiharat jo itsessäänkin, eikö?
Alareunan brosyyrin toisella puolella oli esillä tukkahärveleitä ja toiselta puolelta valittiin sopivin tukkamalli.

Tähän asti homma pysyi vielä aika simppelinä. Tukka jaettiin kolmeen osaan; sivut jätettiin vapaiksi ja suurimmasta osasta hiusta tehtiin poninhäntä niskaan.

Seuraavaksi mentiin jo oman taitotasoni äärilaitaan: poninhäntä nostettiin pystyyn ja hiukset pinnitettiin poninhännän yläpuolelle :D Selkeää, eikö.

Pinnityksen jälkeen tukka laskettiin alas, kiinnitettiin latvasta poninhännän juureen ja varmistettiin muoto pinneillä. Sivuhiukset aseteltiin muodostuneen nutturan päälle ja kiinnitettiin muutamalla pinnillä.

Kuvassa näkyvä neule on muuten uusin second hand -löytöni Mulberryltä.

Tällainen siitä tuli! Simppeliä eikö ;D Kotoani löytyy vastaavankaltainen kiharruspuikko ja aion joskus kokeilla tätä myös kotona :D
Kuvassa oikean olkani yllä näkyy kampausmalli. Tukkani oli kyllä hyvin yksyhteen mallikuvan kanssa.Tässä kuvassa koko ihanuus näkyy parhaiten. Hiusteni sävyt tulevat tosi kivasti esiin.
Kiitos vielä OBH Nordica, tukka oli mielettömän onnistunut, todellinen kympin kampaus ;)

2 kommenttia:

  1. Kaunis, todella kaunis kampaus! Vaan en tiedä olisiko minulla edes tukkaa tuohon, kovin hankalalta se ei lopulta vaikuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan se helppoa heille jotka osaa :D

      Poista