maanantai 24. marraskuuta 2014

Tavarat paikallaan?


Muuttourakka alkaa olla ohitse. Tiistaina odottelen uutta sänkyä saapuvaksi ja muutamia tuoleja pitäisi vielä miettiä hankittavaksi, mutta muuten tavarat on kannettu ja osaksi aseteltukin jo uuteen kämppään. Hieman epäonnisen muuton grande finale koettiin loskaisella pihalla, kun muuttolaatikosta petti pohja ja osa kosmetiikastani ja iki-ihana Block-lamppuni upposivat kuraan :D
Noh, hillitsin hermoni todella hyvin, keräsin kuraiset tavarat jopa itse omaa rauhallisuuttani hämmästellen, eikä lopulta hävikkiä tullut kuin muutamien kosmetiikkatuotteiden pahvipakkausten verran.
...Oi jospa tämä stressin ja mahanpurujen aihe olisi tässä.

 Tuossa jokin aika sitten tuli vierailtua Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa. Oli kiva nähdä tuttuja, oppia uusia juttuja ja fiilistellä tulevia trendejä.
Saatiin myös maistella De Kuyper -drinksuja. Kuvassa minulle on tekeillä Ruby Doo. Siihen tuli Fresitaa, veriappelsiinimehua ja De Kuyperin Sour Grapefruit -likööriä. Oli hyvää ja sopivan raikasta :)


Inspiraatiopäivän kanssa samalla viikolla käväistiin ihanan Anniinan kanssa Ylen tarpeiston kirpparilla. Tavaraa oli, ihmisiä oli ja puitteet oli huikeat. Harmi vaan, että paikalle saapuessamme kaikki herkkupalat oli selvästi viety jo käsistä. Mutta kyllähän Ylen tiloja jo itsessään fiilistelee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti