keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Tunnelmia Eskimon ideapäivästäSain tuossa hetki sitten kutsun Eskimon ideapäivään, jossa tunnelmoitiin tulevaa joulua ja talven juhlakautta.

Instagramista voi vilkaista silloin reaaliajassa napsimiani tunnelmapaloja. Näin jälkikäteen päivän annista muutamia mainitakseni; sain kivoja ideoita jouluun ja Sami Tallberg piti mielenkiintoisen puheenvuoron villiyrteistä, mutta ehdottomasti parasta antia minulle oli Kalle Freesen loihtima, maailman paras cappuccino. Kerroinkin sen hänelle, lähes kyynelsilmin ;P
Jos on aamulla herännyt ennen kukonlaulua siivoamaan uutta ja vanhaa kämppää, hoippuu jopa aamukahvitta viimeisillä voimillaan Espooseen, jossa odottaa vuoden 2013 baristan tekemät kahvit, tuntuu se kaltaiselleni kahvinarkkarille maailman parhaalta ;D

Aiheeseen löyhästi liittyen; en olekaan esitellyt teille uutta kotiani, enkä myöskään uusinta kahvikonettani. Noh, kaikki aikanaan :)


Jep, muiden skoolatessa itsensä tervetuleeksi nti Hattaraa kuvaili itseään kahvimasiinasta :D


Tapahtuman aikana päästiin askartelemaan suodatinpussiruusukkeita. Kuvassa olevat ovat allekirjoittaneen omin pikkukätösin väsäämiä.


Ruusukkeita voi värjätä dippaamalla tötterö vaikka elintarvikevärinesteeseen, suodatinpaperi kun imee kauniisti väriä. Hauskan ruusukkeen saa myös käyttämällä valkaistuja ja valkaisemattomia pusseja sekaisin.


Käyttökohteita ruusukkeille löytyy, jos mielikuvitusta vain riittää. Joulunhengettärille tiedoksi, suodatinpussikranssin ohje löytyy Eskimon ideasivuilta.


Ja sitä kahvia < 3

Oli ilo käydä. Kiitos Eskimo kutsusta! :)

2 kommenttia:

  1. Nuo ruusukkeet olivat kyllä ihania tehdä! Ja sinua oli ihana nähdä myös :)

    VastaaPoista